Vine o zi când și Dan Bittman face propagandă pentru un primar PSD și pentru referendumul pentru familie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
76
Tweet
sursă foto: captură video

Acea zi a venit deja. În weekend, Dan Bittman a spălat în public, cu vorbe alese, imaginea primarului sectorului 5, Daniel Florea. Sectorul 5 este cel mai sărac din București, cu cartiere în care este foarte multă mizerie și extrem de multe probleme de rezolvat.

Cu toate acestea, s-au găsit 700.000 de euro pentru organizarea unui eveniment inutil, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de existență a Sectorului 5, la care s-a dat moca fasole cu ciolan, s-au făcut defilări cu copii de la grădinițele din sector, s-au ținut concerte, iar Dan Bittman l-a tot lăudat pe primarul PSD: „Dom’ primar, dar văd că merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu... Extraordinar, toată lumea-i fericită” sau „Să dea Dumnezeu să rămâneţi aşa (...). Văd că toată lumea e fericită, bucuroasă şi asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări!”

Iată materialul celor de la Recorder.ro, care arată cât de grețos a decurs totul:

Pe Facebook mai mulți comentatori i-au bătut obrazul lui Bittman, iar artistul a luat-o razna, neînțelegând că banii pe care i-a băgat în buzunar pentru a spune niște minciuni și pentru a-i face campanie electorală lui Daniel Florea, căci asta a fost întregul eveniment din weekend, sunt banii cu care se puteau reabilita școli, spitale etc. din Sectorul 5.

A jignit și a invocat chiar și Statul Paralel... SRI:

Bineînțeles, fiind vorba de PSD, Antena 3 a sărit în apărarea artistului „călcat în picioare”, pictându-i o imagine de artist persecutat fără niciun motiv:

Ca totul să fie și mai frumos, Bittman a revenit pe pagina sa, pentru a-și manifesta indirect susținerea pentru referendumul pentru familie:

Haide să vedem ce zicea Bittman despre politicieni în 2017, când susținea că nu avem nevoie de politicieni, pentru că ar fi niște parveniți, inculți. În 2018 a ajuns să le lustruiască imaginea, pentru suma potrivită:

Dar, despre ce vorbim aici? Haide să mergem un pic mai în urmă, prin anul 2013, când Bittman era audiat ca martor în dosarul de corupție al fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.

„Ministrul spunea la întâlnire că dorește să facă un spot filmat întainte de ziua de 2 mai. Am filmat, evident, acel spot, împreună cu doamna ministru și cu încă o persoană. Nu mi s-a oferit și nu am cerut niciun ban pentru acel spot. A fost ceva voluntar în contextul în care eu mi-am dorit să susțin acțiunea ministerului”, a declarat Bitman în fața instanței de judecată, conform Stirile Pro TV. Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a executat doi ani şi opt luni din pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Deci, Dan Bittman nu e deloc străin de combinații pe bani publici cu politicienii, indiferent de ce ar zice el, că nu-l interesează politica, că politicienii sunt așa și pe dincolo. Dacă-i bagă un ban în buzunar, el „cântă” ce vor ei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile