Dani Oțil și RMN-ul - încă un exemplu că vedetele sunt tratate preferențial de sistemul medical

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
1.1K
Tweet
Sursă foto: facebook.com/DaniOtilPagina

Poate mai ții minte când Alexandru Arșinel și-a făcut transplant de rinichi la numai trei zile după ce a fost trecut pe lista de așteptare a bolnavilor care au nevoie de un organ sănătos. Pe lista aia de așteptare erau și copii, care sperau de anii de zile să aibă șansa la un rinichi sănătos. Transpalntul i-a fost făcut de Mihai Lucan, medicul săltat de DIICOT, despre care acum se află lucruri oribile - un monstru.

Ei bine, Dani Oțil a ținut să ne reamintească, involuntar, că vedetele sunt tratate preferențial de sistemul medical din România. El a postat pe pagina lui de Facebook că a făcut buba la sala de forță și a dat fuga să-și facăt un RMN la o clinică privată...

Nicio problemă, doar că românii de rând trebuie să aștepte pentru un RMN luni de zile, să plătească o grămadă de bani și apoi să mai aștepte câteva săptămâni pentru interpretare. Și, de obicei, cei mai mulți români care au nevoie de RMN-uri sunt cazuri cu boli destul de grave și complicate. Așa că, Dani, de ce simți nevoia să te lauzi cu asta... ?

Mă rog, probabil cei de la clinica privată i-au zis că-l bagă în fața și că nu plătește RMN-ul dacă baga o mică reclamă pe pagina lui de Facebook, o mocangeală, o pișcotăreală la un alt nivel...

Însă efectul a fost unul neașteptat atât pentru Dani, cât și pentru clinica privată. Foarte multă lume a ținut să-l aducă pe Dani cu picioarele pe pământ, prin astfel de comentarii:

„Ai dreptate... probabil că pe tine nu te-a costat nimic și nici pe listă de așteptare de sute de pacienți nu ai stat... eu una trebuie să aștept între 3-5 luni să pot să îmi fac unul la ei.”

„Spune și cât costă un RMN, că pentru omul de rând, care stă 6-8-12 luni la stat pentru așa ceva, înseamnă salariul pe o luna!!! RMN cerebral este 1000 de ron, iar dacă vrei și substanță de contrast sau îți recomandă doctorul așa ceva este 1200 de ron!!!!... am stat pt rezultat 27 de zile și sunam din 2 în 2 zile!!! Cea mai neseriosă instituție privată!!!!”

„Zi și cât costă și că faptul că tu apari la tv te-a costat nimic pt o simplă postare.”

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile