De ce contează că Serena Williams a purtat un tutu la US Open și le-a dat peste nas criticilor

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
18
Tweet
Serena

Serena Williams este o legendă a tenisului și o jucătoare extrem de bună. Doar faptul că s-a întors pe teren, după ce a avut o sarcină problematică, ar trebui apreciat și lăudat - demonstrează voință, putere și pasiune.

Serena are 36 de ani și reușește să se facă remarcată la fiecare meci pe care-l joacă, iar asta nu doar datorită talentului său, ci și faptului că are forța de a-i motiva pe cei din jur și a face lucrurile după cum simte și nu după cum i se dictează.

În cazul în care nu-ți mai aduci aminte, anul ăsta, la primul meci de la Roland Garros, jucătoarea a apărut îmbrăcată într-un catsuit superb, un costum special făcut pentru ea, pentru a-i diminua problemele pe care le are cu cheagurile de sânge.

Look-ul Serenei nu a fost lipsit de controverse, dar femeia a făcut un statement care a depășit toate criticile la adresa ei.

Serena

Înainte să înceapă US Open, președintele Federației Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a spus într-un interviu acordat celor de la Tennis Magazine, că Williams "nu va mai avea voie să poarte acel catsuit, deoarece nu va mai fi acceptat, iar jocul și locul trebuie respectat".

Williams, într-un video făcut public de ESPN, a răspuns acestei critici:

"Obviously the grand slams have a right to do what they want to do, but I feel like if and when or if they know that some things are for health reasons then there’s no way that they wouldn’t be okay with it."

Foste jucătoare importante de tenis, precum Billie Jean King și Chris Evert au susținut-o pe Serena.

Cel mai mișto, în tot acest context, mi se pare atitudinea lui Williams și cum femeia nu a plecat capul, ci a reușit să-și facă simțit punctul de vedere, printr-un nou statement, la fel de îndrăzneț, dar "adecvat" cerințelor.

În cadrul primului meci pe care la jucat la US Open în 2018, Serena a purtat o rochie neagră specială de tenis, care-i lăsa un umăr liber, și pe care a accesorizat-o cu un tutu negru de balerină. U GO, GIRL!

Outfit-ul a fost creat de designer-ul Louis Vuitton și Off-White, Virgil Abloh, în colaborare cu Serena pentru colecția Nike - Queen, pe care o va lansa. Jucătoarea a purtat o pereche de sneakers argintii, o geacă neagră de piele superbă și geanta de tenis pe care era scris "AKA QUEEN", pentru situațiile în care se mai întreabă cineva ceva. Toate poartă semnătura lui Abloh.

Serena a câștigat meciul, iar internetul a susținut-o din toate punctele de vedere:

Știi cum e, când ți se închide o ușă, intri pe geam și o faci și cu eleganță!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile