De ce s-a pozat Lena Dunham goală, la 9 luni după histerectomie

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Lena

Au trecut 9 luni de când Lena Dunham și-a făcut o histerectomie (intervenție chirurgicală ce constă în scoaterea uterului împreună cu colul uterin din cavitatea abdominală), iar actrița a marcat momentul cu o serie de fotografii nud pe contul ei de Instagram.

Lena a apelat la intervenția chirurgicală după ce ani de zile s-a luptat cu endometrioza; din păcate, după acest procedeu, ea nu mai poate avea copii.

Ea a postat 3 fotografii pe rețeaua socială, însoțite de un mesaj foarte lung, în care scrie cum niciodată nu a sărbătorit 9 luni de la nimic, iar acum, acest pas, o face să se simtă ciudat.

Lena

Decizia pe care a luat-o a fost intens mediatizată, iar Dunham a scris un articol în Vogue în care a explicat de ce a ales această cale.

Ea a povestit cum în 2017 a fost internată de 3 ori în spital, din cauza bolii, dar și cum și-ar dori ca în continuare să aibă copii.

"I may have felt choiceless before, but I know I have choices now. oon I’ll start exploring whether my ovaries, which remain someplace inside me in that vast cavern of organs and scar tissue, have eggs. Adoption is a thrilling truth I’ll pursue with all my might", a spus producătoarea serialului Girls.

Nu cred că este o decizie ușoară să faci asta, dar argumentele aduse de Lena țin de sănătatea ei și de faptul că s-a ales pe ea, iar aici nimeni nu ar trebui să comenteze.

Imaginile postate scot la iveală și un tatuaj pe spatele vedetei - RIP Judy. Este numele pe care prietenul ei Paul l-a dat uterului ei, înainte să fie scos.

"My friend Paul named my uterus Judy, and when she was being uppity we called her out, hence the tattoo on my ribs, which hurt like f*** even through the pain meds: #RIPJudy. Today I give thanks for Judy, for her graceful exit and for this body, which is stronger than I’ve ever given it credit for", notează Lena.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile