De ce să nu îți cumperi iPhone 8, dacă îl ai deja pe 7?

Share
11
Tweet
iPhone Foto: mashable.com

Aseară Apple a prezentat un telefon aniversar, iPhone X, care a fost denumit "telefonul viitorului", dar și alte două dispozitive care actualizează modelul de anul trecut, iPhone 7.

Potrivit experților, iPhone 8 și 8 Plus sunt un fel de iPhone 7, cu încărcare wireless și un procesor mai puternic.

Telefoanele au cam aceleași opțiuni ca iPhone 7. Se pare că aceste modele sunt evoluții ale actualei game, fără revoluția pe care o presupune iPhone X.

Merită să scoți din buzunar sute de euro pentru câteva update-uri în plus?

iPhone 8are cip A11 Bionic, difuzoare stereo și cam aceleași opțiuni ca iPhone 7. Procesorul are șase nuclee, e construit pe 64 de biți și este cu 25% mai rapid decât iPhone 7. Placa grafică e cu 30% mai rapidă decât cea de pe A10.

Dar să fim serioși - S-a întâmplat vreodată ca smartphone-ul tău să nu poată să ducă la bun sfârșit o sarcină deoarece procesorul este prea lent?

Testele au arătat că procesorul A10 de la Apple, pe care îl regăsim pe iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, este cel mai rapid procesor disponibil pe un smartphone.

Camera foto are 12 MP. Aceasta filmează în format 1080p cu 240 de cadre pe secundă şi 4K cu 60 de cadre pe secundă.

8 Plus este dotat cu cameră duală, care beneficiază de modul Portrait Lightning. Acesta permite reglarea luminozității în timp real pentru cea mai bună calitate a pozelor. De asemenea, noile iPhone-uri pot fi încărcate wireless.

Dar nici iPhone 7 nu stă rău la capitolul ăsta. Camera foto include un senzor de 12 MP, care a primit stabilizare optică, cu o lentilă formată din 6 elemente. Iar camera frontală pentru selfie-uri are 7 MP. Dispune de stabilizare optică și un senzor de mare viteză.

iPhone 8 este la fel de rezistent la apă și la praf precum iPhone 7 și 7 Plus.

Smartphone-urile sunt sigilate ermetic pentru a împiedica pătrunderea oricăror substanțe sau a prafului în interiorul carcaselor.

Conform celor de la Apple, ambele telefoane au certificarea IP7, deci pot fi scufundate în lichide de până la 1 metru timp de maxim 30 de minute.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile