Decât să-ți repari iPhone 8-ul, mai bine cumperi alt telefon

Share
Tweet
iPhone cu ecran crăpat (foto: youtube.com)

Îți cumperi noul iPhone 8 și ai ghinionul să-l scapi pe jos. Dacă s-a crăpat spatele, mai bine-l lași acolo.

Orice produs Apple are garanție valabilă în primele 90 de zile de la achiziționare. Dacă posesorii vor asigurare prelungită, pot opta pentru planul AppleCare+. Asta înseamnă 129 $ (500 lei) pentru iPhone 8 și 149 $ (573 lei) pentru iPhone 8 Plus. Garanția e valabilă 2 ani din momentul achiziționării produsului.

Chiar dacă plătești pentru unul dintre aceste planuri, nu înseamnă că Apple îți repară telefonul moca ulterior. 29 $ (111 lei) costă să înlocuiești ecranul telefonului, dacă se-ntâmplă să crape.

Cu spatele din sticlă e mai complicat, pentru că intră în categoria „Daune diverse”. Din cauza asta, prețul înlocuirii lui este de 99 dolari (381 lei). Iar asta-i valabil doar pentru primele două incidente. Dacă ești așa neîndemânatic încât să-i distrugi spatele și a treia oară, trebuie să scoți din buzunar nu mai puțin de 349 $ (1.343 lei) pentru iPhone 8, respectiv 399 $ (1.535 lei) pentru iPhone 8 Plus.

Așadar, dacă ai planul AppleCare+ și sfărâmi spatele de sticlă al lui iPhone 8 Plus de 3 ori la rând, în total te costă 2.870 lei să-l faci ca nou. De banii ăștia poți să-ți cumperi un telefon chiar mai bun decât iPhone 8 Plus, nou-nouț.

Prețurile sunt valabile pentru SUA. Încă nu știm care vor fi prețurile AppleCare+ pentru iPhone 8 în România, pentru că la noi nici n-a apărut telefonul încă. iPhone 8 și 8 Plus ajung pe piața autohtonă în data de 29 septembrie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile