Dennis Rodman a plâns și ne-a demonstrat cât este de penibil, în timp ce Trump s-a întâlnit cu Kim Jong Un

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Dennis Rodman

Chiar dacă ai fost foarte talentat și premiat în această viața, asta nu înseamnă automat că ești un om ok, care înțelege ceva din lumea în care trăiește.

Dennis Rodman, un fost jucător important pentru echipa de basket Chicago Bulls, demonstrează fix cele de mai sus.

Cu ocazia întrevederii dintre liderul Nord Coreean, Kim Jong Un, și președintele Americii, Donald Trump, din Singapore, Rodman a dat un interviu celor de la CNN.

Fostul jucător de basket nu a rămas indiferent la "cel mai important eveniment diplomatic al secolului 21", așa cum a fost descris de presă, ba chiar a vărsat niște lacrimi în cinstea "prietenilor săi", adică cei doi conducători de țări complet demenți.

Să ne înțelegem, Rodman, la 57 de ani, a călătorit și el în Singapore (deși nu a fost invitat la meeting) pentru a fi mai aproape de "frații săi" și a vorbit tare frumos de ei, în timp ce pe cap avea o șapcă cu "Make America Great Again". Isn't that nice?

Cumva, în tot acest tablou super dubios, Dennis se cunoaște atât cu Trump (a fost în reality show-ul The Celebrity Apprentice), cât și cu Kim, cel din urmă fiind chiar fanul său, motiv pentru care Rodman l-a vizitat în Coreea de Nord, în 2014 (aici dovada). Oh!

Revenind la 2018, Rodman a declarat că visa la această întrevedere între cei doi lideri de multă vreme și că este foarte fericit că poate să fie martor la ea. Apoi a spus cum mereu a vrut să ajute Coreea de Nord.

Însă nu-ți imagina că a vrut să scoată la lumină oameni spălați pe creier, nuuu, ci a vrut să sublinieze cultura superbă a acestei țări.

Rog să te uiți cu atenție la fața prezentatorului

"Once I got familiar with the culture and situation, I felt like I was at home. I think the fact that Trump would understand that the people of North Korea have a heart, they have soul, charisma, and they love each other".

Fostul jucător a ținut mult să precizeze că nu face asta pentru bani - poate nu știai că trip-ul lui Rodman la Singapore a fost sponsorizat de Potcoin, o companie care produce criptomonede și care oferă acces busines-urilor cu marijuana să acceseze banking-ul, deoarece foarte multe instituții fiscale nu lucrează cu ele, din cauza faptului că marijuana e ilegală în multe părți din State.

Dennis Rodman

O altă precizare importantă a mai fost cea în care Dennis a spus că nu-l interesează războiul (doooh, de ce l-ar interesa?):

"I don't want to see that, I want to see it go away... I want to see us get along. Have a handshake, have a smile, have a glass of iced tea. I don't need to worry about the war stuff, I don't know anything about that.

Everything else should be in Donald Trump's hands and people in the White House's hands. I'm out of it. I'm so happy just to be here, man, and see everyone in the world get emotional like I did. Donald Trump should take a lot of credit because he went out of the box and made this happen".

Dennis Rodman, cu lacrimi în spatele ochelarilor de soare, și-a adus aminte despre cum a primit amenințări cu moartea, atunci când s-a întors, în 2014, din Coreea de Nord, dar și despre cum a ținut capul sus, în speranța unor vremuri diferite.

"But I kept my head up high, brother. I knew things were gonna change. I was the only one". Frumos.

El a mărturisit că a fost contactat de secretara lui Trump care i-a spus: "Donald Trump is so proud of you, he says thank you", însă, dacă privim în trecut, ne aducem aminte de tweet-urile lui Donald, când îl făcea pe Rodman drogat și bețiv. Lol.

Un alt lucru fascinant este relația dintre Rodman și Kim - deși dictatorul a comandat uciderea unchiului său, cât și a fratelelui său (se presupune) și își ține poporul în ceață completă, fostul jucător îl descrie ca fiind "un copil mai mare", un tip super amuzant, care-și face selfie-uri și vrea să vadă America, pentru că-i place viața.

Întrebat și despre ce speră să se întâmple în urma acestei întrevederi istorice, Rodman declară că totul depinde de chimia dintre ei și cum dacă se înțeleg nu va exista niciun război. Atât de simplu.

Fața prezentatorului BIS! (cadru diferit)

"If Kim Jong Un and Donald Trump understand and have a smooth comfortable relationship, smile, laugh, joke ... It ain't gotta be war. It's gotta be something, everyone, is comfortable with.

I think people understand that Kim Jong Un is not a dumb man. He's trying to protect his people, his honor, and everything that has to do with his country.

Let's just hope for the best. We don't need a miracle, we just need the doors to be open so we can start fresh and make this place a better world, baby, that's it".

Dennis Rodman

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile