Despre ce e vorba cu cele 2 opțiuni noi lansate de Uber

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

La nivel global, Uber oferă clienților săi mai multe opțiuni decât avem în România, dar lucrurile par să se schimbe încet, încet și la noi.

Începând cu această săptămână, atât pasagerii, cât și șoferii, au parte de două opțiuni noi, foarte cerute de cei care folosesc acest serviciu - Chat și Destinații Multiple.

Foto ilustrativ

Cele două opțiuni sunt deja disponibile pentru o parte dintre utilizatorii din România, urmând ca în următoarele săptămâni să fie disponibile pentru toată lumea.

Pentru a putea beneficia de ele, trebuie să-ți instalezi cea mai nouă versiune a aplicației. Uite ce înseamnă fiecare dintre ele:

Opțiunea Chat

Chat

Cum funcționează:

- Pentru a trimite un mesaj unui șofer partener în drum spre tine, mergi în aplicație, selectează Contact și apoi Chat;

- Aplicația va reda mesajul audio, iar șoferul va confirma că a primit mesajul doar cu o atingere a ecranului, pentru a putea să se concentreze la drum;

- Șoferii și pasagerii vor primi o confirmare că mesajul lor a fost livrat și citit.

Foto ilustrativ

Opțiunea Destinații Multiple

Opțiunea îți permite să adaugi până la 3 destinații, atât înainte de începerea cursei, cât și în timpul acesteia.

Cum funcționează:

- Apasă Unde/ Where to

- Selectează “+”

- Adaugă destinațiile tale

- La fiecare oprire, șoferul partener va confirma oprirea în aplicația UBER, iar traseul către următoarea destinație se va configura automat.

- Din respect pentru timpul șoferului partener, aplicația sugerează pasagerilor să nu petreacă mai mult de trei minute la fiecare oprire.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile