Dilema de după week-end: este Trump de pe altă planetă sau nu?

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
Tweet
Trump

Președintele Americii, Donald Trump, este o sursă infinită de știri.

Omul, pur și simplu, nu ia o pauză - fie că scrie pe Twitter o tâmpenie, fie că merge la o conferință, fie că interacționează cu soția lui, Melania.

Trump este un personaj complet nebun și este de ajuns să-l privești puțin mai bine pentru a realiza acest lucru - nu are nicio treabă cu realitatea și, cu toate astea, oamenii îl votează, îl apreciază și îl ascultă.

Știam deja că sunt mulți tâmpiți pe această lume, dar să-l privești pe Trump și să crezi în vorbele lui, e ca și cum ți-ai fi pierdut jumătate de creier, fără supărare.

Pe lângă discursurile politice complet deplasate, Trump nu se descurcă la viață - nu știe cum să facă față societății și lucrurilor obișnuite din jurul nostru.

Trump

Să zicem, închiderea unei umbrele. Pare simplu, nu?

Ei bine, Trump a fost filmat în timp ce se urca la bordul aeronavei sale, Air Force One, având o umbrelă în mână pentru a se proteja de ploaie. Din păcate, odată ce a ajuns sus, Donald n-a mai știut ce să facă cu acel obiect dubios de lângă el, așa că pur și simplu l-a aruncat și l-a lăsat acolo.

Nici măcar nu s-a sinchisit să încerce să închidă acea umbrelă. Eu cred că asta spune multe despre el - spre exemplu, oare mănâncă singur sau este hrănit cu lingurița, pentru că nu se descurcă să folosească tacâmurile?

Trump

Dacă ai o zi proastă de luni, te rog să dai play la video-ul de mai jos și, crede-mă, ziua ta va deveni brusc mai bună.

Trump și umbrela au o relație mult mai lungă de atât - un fel de love-hate. Îi place de ea cât îl apără de ploaie, dar apoi nu mai are nevoie și o părăsește fără scrupule.

Cu două zile înainte de faza cu avionul, în fața Casei Albe, Trump a așteptat-o pe Melania. Afară ploua, iar Trump ținea o umbrelă. Crezi că a pus umbrela aia și peste capul soției sale? Nu, ea să se descurce!

Donald Trump este fascinant de dereglat, dar și mai fascinant e faptul că omul chiar e președinte. Nu crezi? Iar dacă episodul-umbrelă nu te-a dat pe spate și nu te-a convins că Trump nu este de pe această lume, te rog, uite-l cum bea apă. CINE BEA APĂ AȘA?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile