Deszăpezirea din București trece prin oameni, la propriu - doi pietoni au fost spulberați de un plug al RATB

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
302
Tweet
Sursă foto: facebook.com/dragoman.mircea

În Bucureștiul Gabrielei „Doamne ajută” Firea, deszăpezirea se realizează fără a ține cont de siguranța pietonilor. Așa se face că doi pietoni au fost pur și simplu spulberați de valul de zăpadă degajat de un plug al RATB.

Viețile lor au fost puse în pericol de un plug care deszăpezea linia de tramvai, fiind aruncați de valul de zăpadă direct pe carosabil, unde circulau mașini.

Incidentul, care s-a petrecut astăzi în staţia de tramvai de pe Bd. Octavian Goga, a fost filmat și urcat pe Facebook.

Dragoman Mircea, cel care a filmat totul, spune că două mașini au tras tare dreapta ca să nu dea peste ei. De asemenea, el a mai completat că nu aveau cum să părăsească refugiul, pentru că trecerea de pietoni era la celălalt capăt și mașinile aveau verde. Normal ar fi fost ca plugul să reducă viteza, pentru a-i proteja pe pietoni.

RATB a anunţat că angajatul care se afla la cârma plugului va fi cercetat disciplinar.

„RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident", se arată într-un comunicat de presă.

Și uite așa e posibil să ai parte de o moarte stupidă în București, în timp ce aștepți tramvaiul în stație, dar te îngroapă plugul de deszăpezire în zăpada maro a Bucureștiului...

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile