Dragnea a găsit cea mai mare problemă din societatea românească și organizează un „miting foarte mare” pentru susținerea familiei tradiționale

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
42
Tweet
Sursă foto: facebook.com/liviudragnea.ro

Dacă Dacian Cioloș e de părere că referendumul pentru familia tradițională este total inutil și o problemă falsă a societății românești, Liviu Dragnea crede că este cel mai important lucru pentru ca românii să o ducă mai bine.

Faptul că doi bărbați sau două femei ar putea să formeze o familie este, în viziunea PSD, cauza pentru care românii pleacă din țară (culmea, în țări în care e legal să te căsătorești cu cine vrei), pentru care suntem numărul 1 în Europa când vine vorba despre violența împotriva femeilor, pentru care murim în spitale și pe drumuri pline de gropi și super aglomerate.

Așa se face că liderul PSD a anunțat astăzi că un „miting foarte mare” pentru susținerea familiei tradiționale va fi organizat de partidul său cât mai curand, probabil în luna mai.

„Va fi un miting mare, foarte mare la București. Suntem pe ultima sută de metri de a adopta în senat modificările la Constituție. Dacă senatul adopta modificările cred că nu o să ne mai opreasă nimeni”, a declarat Dragnea.

Singurul partid de stânga din România ar trebui, prin definiție, datorită ideologiei pe care o are, să lupte pentru drepturile minorităților de orice fel, să încerce să le ofere drepturi, nu să le restrângă, și să nu adopte valori conservatoare, cum ar fi „familia tradițională”.

Așadar, liderul celui mai mare partid de stânga din România, cu o gagică cu 30 de ani mai tânără ca el, spunând acest lucru este definiția ipocriziei pe două picioare.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile