Dragnea vrea o lege care să limiteze libertatea de exprimare - Nu-ți convine ce se întâmplă în România? Cară-te și nu critica!

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
27
Tweet
Sursă foto: facebook.com/LivacheD

Partidul nu vrea să se mai vorbească nasoale despre felul în care România e făcută țăndări de Dragnea&co. Nu-ți convine ce se întâmplă cu țara? Cară-te și nu critica. La asta se rezumă dorința lui Dragnea de a avea o lege care să interzică „defăimarea” României.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la televiziunea lui Sebastian Ghiță că este necesară o lege împotriva celor care defăimează România, cum ar fi, în viziunea lui Dragnea, „Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară”.

Am vorbit cu mai mulţi colegi şi am convenit să lucrăm la o lege, nu ştiu dacă e nevoie de o legislaţie, la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român să sancţioneze aceste lucruri, pentru că aceşti oameni - gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară, care defăimează propria ţară, aduc foarte multe deservicii şi noi, din cauza asta, pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect şi nu câştigăm absolut nimic”, a declarat Liviu Dragnea la RTV.

Practic, această lege ar limita libertatea de exprimare. Asta are în cap Liviu Dragnea.

Vi se pare bine ca despre ţara noastră să se vorbească, folosind minciuni, atât de rău? Să se spună lucruri mincinoase? Eu nu vorbesc de infracţiune, dar cineva trebuie să plătească. Sigur că intră la liberă exprimare, dar asta nu înseamnă că trebuie să defăimezi”, a mai spus Dragnea.

Ce-ar fi ca, de fapt, în loc de o lege care să ne bage pumnul în gură cei aflați la putere să dea legi utile, care să crească nivelul de trai, datorită cărora să se vorbească de bine despre România în mod natural, nu forțat? Ce-ar fi să-și vadă de treabă, de treaba pentru care au fost aleși, și să se ocupe de chestiuni reale, de făcut autostrăzi, spitale etc.

Dacă se vorbește de rău de România, la Bruxelles sau oriunde, se vorbește de rău pentru că există motive întemeiate pentru care suntem prima țară după Siria în topul migrației. Milioane de români au plecat și vor mai pleca din țară nu pentru că se vorbește de rău de România, ci pentru că este din ce în ce mai rău în România.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile