Vom avea și mai mulți copii care nasc copii - Educația sexuală ar putea fi interzisă prin lege în școlile din România

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
217
Tweet
Sursă foto: tabletmag.com

Mașina timpului există, altfel n-ai cum să explici mentalitatea de Ev Mediu pe care o au parlamentarii din această țară. În România tocmai a fost înterzisă prin lege educația sexuală.

Legea pentru „inocența copilăriei” a trecut de Senat și prevede sancționarea profesorilor și a școlilor care predau educație sexuală în absența unui acord scris al părinților. Camera Deputaților este for decizional.

Acest proiect de lege îi aparține minții luminate a deputatul Ninel Peia, care este de părere că orele de educație sexuală încurajează pornografia și prozelitismul pentru homosexualitate. El mai este de părere că există elevi care au ajuns la psiholog traumatizați de informațiile despre sexualitate primite la școală.

„Sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela că tot mai multe fetiţe de 11 ani merg deja la psiholog ca să-şi trateze problemele din dragoste, sau că prin educaţia sexuală predată unor copii între şase şi zece ani vor fi salvate, ulterior, vieţi omeneşti prin adoptarea unor soluţii contraceptive corecte, în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, ponografia, prozelitismul LGBT şi incitarea la punerea în aplicare a diverselor forme de sexualitate deviantă", spune inițiatorul legii.

Probabil, domnul Peia nu știe că România are cei mai mulți copii care nasc copii, adică cele mai multe adolescente însărcinate din Europa. E la mintea găinii că dacă îți dorești să pui capăt acestui fenomen nu trebuie să interzici educația sexuală, ci dimpotrivă, să o încurajezi.

„Încadrarea tuturor copiilor de o anumită vârstă la astfel de „educaţie", în masă, fără discernământ, poate marca un suflet mai plăpând pentru întreaga sa viaţă. Cu ce este de vină un astfel de copil pentru a-i îngrădi şansele unei dezvoltări fireşti, în limitele normalităţii şi a bunului simţ comun? Va plăti oare „dascălul" pentru aceste traume? Nu, plata o vor face mai întâi părinţii şi apoi amărâtul de copil a cărui viaţă va fi mereu alta decât cea pe care o merită”, mai spune domnul Peia.

Sunt curios dacă, în schimb, dacă deputatul își va asuma el răspunderea pentru adolescentele care rămân însărcinate pentru că nu au auzit în viața lor de metode contraceptive.

O scurtă paranteză în care să-ți amintesc pentru ce mai e cunoscut domnul Ninel Peia: el a mai spus că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeș (fals, pentru că aceștia erau infectați cu o bacterie, nu cu un virus), tot el a mai spus despre protestele de după incendiul din clubul Colectiv, că forțe externe ar fi urmărit ruperea României în trei țări...

Sub pretextul „miracolului inocenței”, deputatul PSD vrea să-i țină pe copii în întuneric, când, de fapt toți copiii au curiozități (absolut normale) ce ar putea fi rezolvate prin ore de educație sexuală.

Poate zici că e ok să fie decizia părintelui dacă-și dă sau nu copiii la orele de educație sexuală. Dar, gândește-te doar cine va vorbi cu acești copii despre prezervativ (și alte metode contraceptive), despre cum se fac copiii, despre ce este menstruația, despre masturbare etc. Părinții? Slabe șanse, pentru că majoritatea părinților români nu vorbesc cu copiii lor despre aceste lucruri, sunt un subiect tabu.

Între timp, copiii vor avea două opțiuni: abstinența sau informarea și experimentarea de capul lor. Ghici ce vor alege. Tu ce ai ales?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile