Electric Castle 2018 și ploaia = LOVE. Cum s-a văzut prima zi de festival pe Instagram

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
EC 6

E deja tradiție să plouă la Electric Castle. Dacă la primele ediții tot mai veneau oameni nepregătiți, în 2018, se știe că trebuie să intri la festival cu cizmele (sau bocancii) la tine, cât și cu pelerina de ploaie.

Prima zi de event a fost întâmpinată de o ploaie torențială, dar asta nu i-a oprit pe cei 33.000 de oameni să fie prezenți la castel, în Bonțida.

Ce-i drept, prima zi a fost și cea în care Damien Marley a oferit un show absolut superb.

EC

"De câțiva ani ne dorim să ajungem în România, știm că exista aici o anticipare pentru sosirea noastră, iar realitatea ne-a depășit așteptările. Am avut un public care a reacționat imediat la tot ceea ce le spuneam și am simțit că sunt alături de noi, sperăm să avem ocazia să ne revedem cât de curând", a spus Damian Marley, aflat prima dată în România pentru unul din puținele concerte pe care le va avea, anul acesta, în Europa.

EC 2018

După Damian, nu mai rămân nume maaaari care să concerteze (London Grammar au anulat show-ul), dar știm deja că EC nu este neaparat despre headlineri (deși ar fi super să vină niște nume WOW la o ediție), ci despre viața de festival, atmosferă, oameni mișto și distracție.

Dacă ești pe drum spre festival sau n-ai apucat anul ăsta să ajungi, uite cum s-a văzut prima zi pe Instagram. Până și pozele astea au un vibe mișto, nu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile