Vrei să devii Superman? Elon Musk are în plan o invenție care îți conectează creierul la un computer

Share
Tweet
inventie Foto: GettyImages, MovieStillsDB

Elon Musk este una dintre cele mai proeminente personalități ale zilelor noastre și păstrează constant atenția publicului sau a mass-mediei.

Declarațiile sale, adesea controversate, sau momentul ăla când fumează marijuana în timp ce se află în direct la o emisiune difuzată online, rămân în istoria omenirii.

Elon este liderul inovării tehnologice și încearcă să transforme în realitate (dar și pe alții) cea mai nebună fantezie.

Nu s-a oprit la Tesla, la planuri de colonizare a planetei Marte sau la fabrica de bomboane. Acum are o altă idee.

Elon lucrează la o nouă invenție numită Neuralink, pentru a conecta creierul uman la un computer care să te ajute să devii un "Superman".

Întregul concept este încă în faza incipientă, dar a adăugat că în curând ar putea fi o realitate cu adevărat "interesantă".

"Invenția noastră va permite orice cunoaștere supraumană. Oricine vrea. Cât sunteți mai inteligenti cu telefonul sau computerul? De fapt, ești mult mai înțelept.

Puteți răspunde imediat la orice întrebare. Vă puteți aminti fără greș. Telefonul îți aduce aminte perfect de videoclipuri și imagini. Telefonul este deja extensia ta. Mulți oameni nu-și dau seama, dar sunteți cu adevărat cyborg. Este ca un mic pic de flux de informații între cele biologice și cele digitale", a spus el.

Deși cuvintele lui Elon pot fi înspăimântătoare, invenția a fost inițial dezvoltată pentru a vindeca boala cerebrală. Neuralink trebuie să aducă revoluție în neurotehnologie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile