Emil Boc îi face pe bucureșteni să regrete și mai mult blestemul numit Gabriela Firea

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
169
Tweet
Sursă foto: facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Emil Boc e, poate, departe de a fi primarul perfect, dar este cu siguranță unul care ne face să o regretăm și mai mult pe Gabriela Firea. Da, se pare că acest lucru este posibil.

În timp ce Gabrielei Firea îi place să trăncănească vrute și nevrute și să toace banul public pe cele mai inutile chestii din lume, în ultimii 2 ani Clujul s-a transformat într-un oraș care pune din ce în ce mai mult accentul pe calitatea vieții.

S-au întâmplat multe lucruri bune acolo, o spune clipul prin care Emil Boc își rezumă ultimii 2 ani de mandat, dar o spun și foarte mulți clujeni sau oameni care s-au mutat în Cluj.

Înainte de a vedea ce a făcut Boc în Cluj în ultimii 2 ani, haide să o mai vedem și pe Firea care ne spune despre orașul smart aka București:

Repet, Emil Boc nu e primarul perfect și sunt și foarte mulți care țin să ne amintească că sunt multe lucruri putrede în Primăria Clujului, dar nimeni nu poate să spună că în ultimii ani orașul Cluj nu s-a transformat în bine.

Transportul în comun este mult peste cel din București: în stațiile de autobuz ai panouri care-ți spun în cât timp va veni următoarea mașină. Da, pentru un bucureștean asta e ceva de domeniul SF-ului. Există autobuze electrice, noi, moderne, cu WiFi și benzi unice. În orașul Gabrielei Firea există autobuze în care plouă sau travaie care se dezintegrează în mers.

În Cluj s-au făcut locuri de parcare, în București s-au scumpit locurile vechi de parcare: 10 lei / oră, ca să respirăm aer mai curat.

Clujenii au piste de biciclete, nu pistă de biciclete, și chiar se pot deplasa prin oraș pe 2 roți.

În Cluj se investește în chestii „smart”, cum ar fi industria IT. În București se dau bani la biserici și la Catedrala Mântuirii Neamului.

Și multe altele pe care le poți vedea în acest clip de 8 minute, în care Boc ne amintește câte s-ar fi putut face și în București:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile