Eșecul Referendumului, cel mai mare cadou pe care România și l-a făcut de Centenar

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
516
Tweet
sursă foto: Oladimeji Odunsi // Unsplash

La împlinirea a 100 de ani de existență a României, cel mai mare cadou pe care ni l-am făcut noi, românii, este boicotarea acestui Referendum al Urii și Prostiei.

Politicienii se îngrămădesc în acest an al Centenarului să facă statui, evenimente cu iz naționalist împachetate în tricolor, declarații pline de patetism etc. Toate partidele politice (mai puțin USR) s-au înhăitat și în sprijinirea Coaliției pentru Familie și a Referendumului pentru familie, bătându-se în piept că în anul Centenarului este foarte important să revenim la tradiții și să punem în Constituție că familie e formată dintr-un bărbat și o femeie. Prin acest boicot masiv, 80% din populația României nu s-a prezentat la vot, românii au respins toate aceste prostii ale clasei politice. O palmă grea atât pentru PSD, cât și pentru PNL.

Indiferent de motivele pentru care 80% dintre români au refuzat acest referendum, mesajul este unul cât se poate de clar: ne-am săturat de VOI și de aberațiile voastre.

În acest VOI intră la comun:

- Politicienii corupți, politicienii antioccidentali, politicienii populiști, naționaliști, dar care nu fac nimic concret pentru acestă țară sau pentru români.

- Biserica Ortodoxă Română, o instituți care a început să se identifice cu corupția, care se scaldă în bani publici, formată din preoți cu mașini de sute de mii de euro și averi imense, care își intoxică credincioșii cu mesaje antivacciniste, antioccidentale, retrograde, xenofobe, homofobe etc.

- Coaliția pentru Familie + toate organizațiile care vor să ne întoarcă în Evul Mediu.

- Propaganda PSD-istă (Antena 3 + RTV), dar și cea PNL-istă (Realitatea TV), care a vehiculat teme false, care a încercat din răsputeri să manipuleze publicul, care în fiecare seara a avut emisiuni pline de ură la adresa comunității LGBT, a activiștilor pentru drepturile omului, a protestatarilor sătui de politicieni corupți.

Eu cred că eșecul acestui Referendum este cel mai mare cadou pe care ni-l puteam face în anul Centenarului.

Acest eșec ne-a unit deja mai mult, a arătat Europei că românii nu se identifică cu politicienii care mint cu nerușinare în Parlamentul European și că valorile europene sunt și cele ale poporului român.

A fost scump și nu zic că a meritat, dar și mai scump ar fi plătit România dacă Referendumul ar fi fost validat.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile