Ne explodează școlile, dar pe noi ne arde să facem referendum pentru familia tradițională

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
15
Tweet
sursă foto: Igor Miske // Unsplash

Una dintre știrile de astăzi este că o explozie a avut loc la o şcoală din judeţul Mureş. Doi oameni au fost răniți (un elev și o femeie de serviciu), iar 70 de elevi şi 7 profesori au fost evacuaţi.

Explozia a avut loc într-o sală de curs. Conducerea școlii dă voalat vina pe femeia de serviciu sau pe copii, spunând nu cred să fi fost „scăpări de gaze, instalaţia a fost verificată în luna mai” și că suspectează că cineva ar fi umblat la robinetul de gaz.

Chiar de ar fi așa, tot e grav că niște copii au acces la un robinet de gaz aflat în sala de curs.

Dar de ce ne mai miră? Suntem în anul 2018 și toată clasa politică (mai puțin partidul USR) este de acord că e necesar să dăm peste 40 de milioane de euro pentru referendumul pentru familia tradițională, în condițiile în care (doar în București) doar 34 de şcoli din 529 sunt autorizate de ISU. Îți dai seama care e situația pe țară? Îți spune Inspectoratul General pentru Situații de Urgență: 3.892 de școli și grădinițe nu au autorizație privind securitatea la incendiu, a anunțat (IGSU) înainte de începerea noului an școlar.

Cu alte cuvinte, ne explodează școlile în care învață viitorul țării, iar nouă ne arde de redefinirea familiei tradiționale, ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Pentru asta se cheltuie 163,712 milioane de lei., dar bani pentru reabilitarea școlilor pentru ca astfel explozii și alte accidente să nu se întâmple nu sunt.

Din nefericire, ăștia suntem!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile