Facebook a recunoscut o nouă eroare care a efectat peste 14 milioane de utilizatori – Ce se întâmplă cu intimitatea noastră?!

Share
Tweet
Facebook CEO Mark Zuckerberg Foto: gettyimages

Facebook își cere scuze public după ce un bug a afectat setările de vizibilitate, astfel că postările private a 14 milioane de utilizatori au fost făcute publice.

Conform oficialilor companiei, au fost afectate postările publicate în perioada 18 - 27 mai.

"Recent am descoperit un bug care în mod automat sugera postarea publică atunci când oamenii îşi creau postările pe Facebook. Am dori să ne cerem scuze pentru această greşeală", a declarat Erin Egan, directorul Facebook.

După scandalul Cambridge Analytica, când au fost compromise datele a 87 de milioane de utilizatori, Facebook devine în cele din urmă mai transparent cu privire la erorile și scurgeri care afectează datele utilizatorului.

Evident, acest lucru nu miroase a bine. Încrederea în platforma de socializare a scăzut, dar să privim și partea bună. Este singurul moment când Facebook a recunoscut o problemă de confidențialitate înainte ca jurnaliștii sau cercetătorii să o observe.

"Am auzit clar că trebuie să fim mai transparenți în ceea ce privește modul în care construim produsele noastre și modul în care acele produse utilizează datele dvs. - inclusiv atunci când lucrurile merg prost. Este ceea ce facem aici", a mărturisit Erin Egan.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile