Facebook creează Messenger de la zero -Se presupune că este "mai rapid și ușor"

Share
Tweet
Noul Messenger Foto: Facebook via The Verge

Marele reformator și funcționalist Mark Zuckerberg a decis să schimbe fața Messenger-ului.

În curând, cel mai popular serviciu de comunicare va fi mai ușor de utilizat și va primi unele îmbunătățiri drăguțe.

Toate modificările sunt cauzate de sugestiile utilizatorilor de aplicații. Ei au subliniat faptul că Messenger-ul a început să arate ca un mare portal de jocuri, unde reclamele îți invadează spațiul privat.

"Când trimiteți mesaje, doriți să o faceți într-o formă simplă și rapidă" - a declarat CEO-ul Facebook la conferința companiei "F8". "Acum ne vom concentra pe reconstruirea Messenger astfel încât să fie cât mai compatibil cu aceste ipoteze (simplitatea și eficiența în utilizare)".

schimbare messenger Foto: Facebook via The Verge

David Marcus, omul responsabil de Messenger din cadrul Facebook, se va asigura că aplicația va fi complet schimbată și va fi gata "foarte, foarte curând".

Printre modificările anunțate vor fi incluse caracteristici cum ar fi "modul de noapte" (aspectul aplicației în negru). Funcțiile "butonului principal" vor fi de asemenea simplificate, care vor fi responsabile numai pentru trimiterea mesajelor. Se pare că și panoul de mesaje va fi mult mai transparent.

Ecranul principal „Chat” va reveni la o formă „clasică”, care oferă acces rapid la conversaţiile pornite, singurele elemente în plus fiind căsuţa de căutări şi componenta Stories, care apare în partea de sus.

Facebook-Messenger Foto: Facebook via The Verge

Oare schimbarea asta îi va face pe mulți dintre noi să pună mai întâi accentul pe funcționalitate, să dezinstaleze WhatsApp și Messenger Lite și să revină la aplicația-mamă? Vom afla asta în curând. Și sperăm că dezvoltatorii nu vor uita nici de "scăderea" consumului ridicat de baterie produs de cea mai populară aplicație din lume.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile