Facebook introduce o funcție nouă care să te ajute să eviți spoilerele din serialele și filmele preferate

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Gândește-te la un serial sau un film pe care-l aștepți cu sufletul la gură și pe care n-ai timp să-l vezi fix atunci când se lansează. Internetul poate fi un loc total neprietenos în aceste momente, iar spoilerele să fie mai prezente decât PSD-ul în toate instituțiile statului.

Adu-ți aminte de Game of Thrones, Westworld sau Avengers și vei înțelege exact despre ce vorbesc. Ei bine, și cum toată lumea e pe Facebook, iar rețeaua socială este locul unde se văd cel mai ușor spoilerele, compania a hotărât să faca ceva în sensul ăsta și să vină în ajutorul fanilor.

Foto ilustrativ

Keyword Snooze se numește noua funcție lansată și are scopul de a-ți face newsfeed-ul mai curat. Practic, opțiunea îți permite să introduci anumite cuvinte cheie pe care vrei ca news feed-ul tău să le ignore, astfel încât să nu "dai nas în nas cu ele" atunci când te aștepți mai puțin.

Nu este prima oară când se întâmplă așa ceva în online - în 2015, a existat un add-on pentru Chrome menit să blocheze paginile care conțineau spoilere pentru "Star Wars: Episodul VII - The Force Awakens", iar în 2017 a fost lansat unul menit să blocheze spoilerele pentru "Star Wars: The Last Jedi".

Snooze FB

Keyword Snooze a fost lansat pentru un anumit procentaj dintre utilizatorii FB, urmând să fie accesibil pentru mai mulți oameni, în funcție de cum este primit.

Opțiunea le oferă utilizatorilor posibilitatea de a pune pauză la postările din pagini sau grupuri de prieteni care conțin acele cuvinte cheie notate.

Facebook va ține sub "snooze" acele cuvinte timp de 30 de zile, dar poate să le țină și mai mult dacă apeși butonul de "snooze again". Opțiunea nu blochează ad-urile de pe rețeaua socială, așa că e foarte posibil să vezi ad-uri despre un film, chiar dacă tu ai blocat numele acelui film.

Funcția o poți găsi lângă butoanele See First, Hide și Unfollow. Ce zici de treaba asta, ți se pare utilă sau nu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile