Fanfara Jandarmeriei și-a sărbătorit „măcelul” de pe 10 august cu un concert în Piața Victoriei

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
50
Tweet
Sursă foto: facebook.com/USR.Bucuresti

Așa ceva nu putea fi imaginat nici de Kafka, dar Primăria și Jandarmeria au niște minți ceva mai perverse și care pot inventa chestii nu doar absurde, dar și care sfidează orice urmă de bun simț.

În timp ce procurorii militari încă mai analizează cele 763 de plângeri împotriva jandarmilor, înregistrate în urma evenimentelor de pe 10 august, Fanfara Jandarmeriei a susținut astăzi un concert chiar în locul în care în urmă cu 21 de zile au gazat și bătut protestatari pașnici.

Pretextul acestui eveniment, la care nu a asistat niciun spectator, ar fi fost sărbătorirea Zilei Limbii Române, pentru că Jandarmeria Română e cea mai în măsură să facă acest lucru. De fapt, întregul eveniment a fost unul de sfidare la adresa protestatarilor: v-am bătut, v-am gazat și acum și cântăm în locul în care am făcut toate astea, ca să vă arătăm că ne doar în cur de plângerile și protestele voastre.

Cine o fi dat bani pentru acest eveniment la care nu a asistat niciun spectator? Tot noi, plătitorii de taxe, prin mâna spartă a Gabrielei Firea, cel mai probabil.

Cei de la USR au surprins întregul spectacol, de un penibil absolut și de o nesimțire inimaginabilă:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile