Fără Proști în Funcții Publice - o campanie de care România are mare nevoie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
14
Tweet
sursă foto: facebook.com/VladVasileVoiculescu

Nu e de ajuns că suntem conduși de corupți și penali, o parte din putere e și pe mâna unor proști.

Nici măcar nu mai e de râs. Avem în fruntea Guvernului o persoană care nu poate deschide gura fără să spună o tâmpenie. Unele sunt amuzante, dar altele sunt de-a dreptul catastrofale și ne pot afecta relațiile cu alte țări. Despre Viorica Dăncilă este vorba și despre faptul că România e condusă de proști.

Cel mai recent episod din Aventurile Vioricăi Dăncilă ca Premier: la conferința de presă comună cu premierul muntenegrean Duško Marković, aceasta a spus că se bucură să fie la Pristina, capitala Kosovo, în loc să spună Podgorica, care este capitala Muntenegrului. Kosovo nici măcar nu e recunoscut de România.

Prostie? Da, cu siguranță. Nu este singura astfel de gafă. Premierul României pare a funcționa cu doar jumătate de creier.

Tot ieri, Petre Daea a pus egal între sacrificarea unor porci infestați cu pestă porcină și uciderea a aproximativ 1,1 milioane de oameni în lagărele de la Auschwitz. Prostie? Da, cu siguranță. Despre ce altceva să vorbim aici. Domnul Petre Daea a emis aceste inepții din funcția de Ministru al Agriculturii.

Ambasada Israelului și-a exprimat deja consternarea cu privire la afirmaţiile ministrului Daea despre „incinerarea porcilor ca la Auschwitz”. Și CNCD s-a autosesizat.

Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății din guvernul tehnocrat, a venit cu ideea unei campanii #Fără Proști în Funcții Publice și, într-adevăr, România ar avea mare nevoie de așa ceva. Numai că nu ar trebui să fie cu strângeri de semnături, ci cu voturi, pe bune.

Te-ai săturat ca acești oameni să ne facă de râs în fiecare zi? Data viitoare votează-i pe cei care par că au ceva în cap, nu pe ăia care te mint frumos cu pomeni electorale.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile