Femeile frumoase de pe Instagram strâng gunoiul din România într-un mod sexy și provocator

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
54
Tweet
Sursă foto: instagram.com/sanziananegru

În România e mult gunoi, pentru că românul e nesimțit și îi place să trăiască într-o ghenă. E plin de gunoaie pe traseele de pe munte, pe plaje, pe râuri, pe străzi, în curțile blocurilor etc.

Soluția pentru ca această țară să fie mai curată e destul de simplă: strânge gunoaiele după tine și nu arunca pe jos, nici măcar un chiștoc de țigară.

Așadar, mi se pare firesc să lăudăm și promovăm toate campaniile și persoanele care îi încurajează pe români să-și strângă gunoaiele și să nu mai facă din această țară o ghenă.

Sânziana Negru, una dintre cele mai cunoscute bolggerițe de fashion, a început o astfel de campanie: #CleanRomaniaChallenge, prin care vrea să atragă atenția că e sexy și cool să strângi după tine și să dai dovadă de un minim bun simț.

Într-un interviu pentru Corina Băcanu, Sânziana spune următoarele:

„Am fost la Corbu unde era plin de mizerie și după ziua respectivă, mi-am dorit să fac ceva în sensul ăsta. Așa că m-am gândit să pozez sexy cu o pungă de gunoi (adunat de pe plajă, nu adus de acasă, cum am avut stupoarea să citesc în unele comentarii). Am vrut să atrag atenția, am vrut să intrige, știam ca dacă va fi o poză normală (într-o salopetă de gunoier) va trece neobservată acțiunea. Dar că să-ți răspund la întrebare, nu, nu m-a plătit nimeni. Cred că ține de obligația mea de a transmite mesaje de bun simț, altele decât cele de beauty, având în vedere că am o comunitate cu care comunic foarte mult și pentru care am și primesc respect. Nu mă ascund de faptul că fac campanii plătite, nu e deloc o rușine, ăsta mi-e jobul, dar asta nu înseamnă că nu am idei proprii pe care să le pun în aplicare pe timpul meu și pe energia proprie de persoană fizică.”

Sânziana Negru

Chiar dacă au existat și multe voci care au luat-o peste picior, pentru că, vezi Doamne, nu așa se strânge gunoiul, exemplul Sânzianei a fost urmat de multe dintre femeile frumoase ale Instagramului românesc, care sunt urmărite de sute de mii de perosane. Adică, mesajul lor ajunge la enorm de mulți alți oameni, care, la rândul lor, s-au apucat să strângă pungi cu gunoaie.

Ioana Grama

Dacă Sânziana și Ioana au strâns gunoaie din zone mai sălbatice, Laura Giurcanu a ales să facă un pic de curat prin Ghencea.

Alexandra Galea și Sandra Bendre s-au pozat lângă pungile de gunoi adunat de pe malul Crișului din Oradea.

Sandra Bendre

Anca Surdu a fost în IOR în încercarea de a ne face să fim cu toții mai responsabili cu „our own shit”.

Mădălina Merca a acceptat și ea provocarea și a strâns după turiștii care au lăsat mizerie în locul în care a copilărit.

Și Alina Ceaușu a strâns gunoaiele tot din locul în care a copilărit.

Dacă niște fashioniste au putut pune mâna pe niște saci menajeri pentru a strânge mizeria, cu siguranță poți să o faci și tu.

Mulțumim, fetelor, că ne faceți țara mai frumoasă prin #CleanRomaniaChallenge

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile