Filmarea din culisele Arenei Naționale, care-ți arată cum se folosește Firea de Halep

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
200
Tweet
Sursă foto: captură video

Gabriela Firea scria în postarea ei de pe Facebook, după huiduielile de pe stadion, că „nicio faptă bună nu trece nepedepsită”. Că ea a vrut să facă doar bine.

De fapt, a apărut acum o filmare din culisele Arenei Naționale în care poți vedea clar cum Firea și-a făcut bine ei, pe spinarea Simonei Halep.

Într-o lojă a stadionului sunt strânși Simona Halep, cu oamenii din staff-ul ei, Gabriela Firea, Ilie Năstase îmbrăcat ca ultimul cocalar și tot felul de alte personaje: cineva de la o firmă de flori, care și filmează, dar și nevestele și copiii afaceriștilor de curte, ai cuplului Pandele-Firea.

Pe filmare se poate auzi cum firea promite că va face sala Ilie Năstase, sala Ion Țiriac, sala Nadia Comăneci și Arenele Simona Halep. Wow! Nici lui Năstase nu-i vine să creadă ce aude, spune că va veni la inaugurare, doar să aibă la ce să vină.

Apoi, Firea îi servește niște lingușeală:

„Da' ce blugi aveți! Super! Super! Vă stă bine! Vă stă bine!”

Între noi fie spus, sunt niște blugi de un prost gust cum rar am mai văzut.

Simona este clar stânjenită de tot penibilul din cameră, care culminează intrarea Olgăi Gudynn, mare proprietăreasă de grădinițe și școli private din Pipera-Voluntari, unde își duc parveniții urmașii să învețe. Aceasta e însoțită de odraslă, jucător de tenis și el.

Firea regizează momentul și îi spune Simonei că a venit un băiețel să o vadă și să o felicite, că și el e jucător de tenis, că să facă o poză, uite acolo. Să se pozeze și cu mama, doamna Olga Gudynn, căreia-i citește cartea de vizită.

Este o filmare foarte grăitoare, în sensul că tot evenimentul organizat de PMB a fost mai puțin despre Simona Halep și mai mult despre Gabriela Firea, despre cimentarea unor pile ale acesteia, despre baia de mulțime, despre relații, despre promisiuni și alte ciubucuri.

Și-a meritat Firea huiduielile? Din plin!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile