Firea vrea să-ți taie din sănătate, ca să mai dea 10 milioane de lei la Catedrala Nesimțirii

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: libertatea.ro

Printr-o rectificare bugetară, Primăria Capitalei aka Gabriela Firea, vrea să mai pompeze 10 milioane de lei în Catedrala Mântuirii Neamului aka Catedrala Nesimțirii.

Proiectului de rectificare bugetară se află pe ordinea de zi a şedinţei din 22 noiembrie a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Conform acestui proiect, bugetul de la cultură, recreere şi religie se suplimentează cu 33 de milioane de lei. Și, ca și când nu ar fi de ajuns că Firea tot sparge banii pe clopote și cruci, banii pentru treaba asta îi micșorând bugetul de la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale cu 6,2 milioane lei.

De asemenea, de la spitale urmează să fie tăiați 26 de milioane lei, după cum urmează: 3,6 milioane de la Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, 6,3 milioane de la Spitalul de chirurgie oro-maxilo facială, 2,4 milioane lei de la Spitalul „Carol Davila”, 3,9 milioane lei de la Spitalul Foişor, 2,3 milioane lei de la Spitalul „Victor Gomoiu”, 6,2 milioane lei de la Spitalul „Victor Babeş” şi 4,5 milioane lei de la Centrul de evaluare şi tratament al toxicodependenţelor pentru tineri.

Dacă nu înțelegi ce se întâmplă, iată un pic mai clar: e ca și cum Firea taie direct din sănătatea ta, îți scurtează viața și îți diminuează calitatea vieții, pentru a da mai mulți bani bisericii. Merită? Ți se pare normal ca spitalele din București să fie pline de bacterii, prost echipate, cu personal lipsă, fără medicamente, pentru ca creștin ortodocșii să se poată ruga în cea mai mare catedrală ortodoxă din Europa de Est?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile