Revoltele Nutella - francezii s-au călcat în picioare și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
45
Tweet
Sursă foto: captură YouTube.com

Noi, românii, ne-am obișnuit să vedem cum se calcă în picioare compatrioții noștri pentru a cumpăra hârtie igienică sau bormașini reduse. Știam despre francezi că sunt mai civilizați, dar se pare că i-am supraestimat. Puși în fața reducerilor, oamenii se comportă la fel, indiferent de naționalitate.

Joi, 25 ianuarie, în lanțul de supermarketuri Intermarché a avut loc o promoție: borcane de Nutella cu 70% mai ieftine. Francezii au înnebunit pur și simplu. S-au călcat în picioare pentru a lua cât mai multă Nutella - redusă de la 4,5 euro la 1,4 euro. În unele situații a fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele.

Mai mulți angajați ai lanțului de supermarketuri au declarat că au încercat să despartă oamenii care se certau pe borcanele de Nutella, dar au fost la randul lor bruscați. Alții au spus că unii clienți au plecat cu răni sau plini de sânge... al lor sau al altora.

Producătorul Ferrero nu a fost deloc mulțumit de cele întâmplate, a criticat lanțul Intermarché pentru felul în care a gestionat totul și i-a făcut responsabili pentru generarea „revoltelor Nutella”.

Oare Nutella redusă cu 70% ar putea genera aceste revolte și la noi? Tres possible... De fapt, nici nu știu de ce am mai pus întrebarea.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile