Gabriela Firea știe ce vor bucureștenii - mai dă 1 milion de euro pentru 2 statui

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
73
Tweet
Sursă foto: facebook.com/munikipiulbucuresti

Da, Gabriela Firea știe cel mai bine cum să facă orașul ăsta funcțional. După mai bine de un an de mandat se simte, nu? Mai ales în trafic, în calitatea vieții, transport în comun. Stai așa, că „duamna” Gabi mai are o surpriză. Pentru că în București sunt prea puține statui relevante, primărița mai dă un milion de euro pentru încă 2 statui.

Printr-o rectificare bugetară ar urma să se ia bani de la infrastructură (pentru că ce nevoie are Bucureștiul de infrastructură) și se dau prin diverse alte locuri, printre care și pentru aceste două minunate monumente: Martin Luther și Jean Calvin (2,5 milioane de lei pentru realizarea unui monument comun) și Henri Mathias Berthelot (2,2 milioane de lei ar urma să fie alocați pentru statuia generalului).

A, da, și încă un milion de lei pentru Patriarhie. De ce nu? Doamne ajută!

Tu știi cine au fost Martin Luther și Jean Calvin și de ce ar trebui să existe în București o statuie cu cei doi? Întreb de curiozitate, cine știe...

Ca reminder, iată și minunatul material făcut de cei de la Recorder.ro despre cum a fost la dezvelirea statuii din Parcul Circului:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile