Bine ai venit în București, Gabriela Firea! Bine ai venit în țara noastră!

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
144
Tweet
Gabriela Firea

Așa cum ne-am obișnuit deja, Gabriela Firea nu ratează nicio ocazie pentru a parazita valul de emoție publică din jurul unui eveniment fericit sau nefericit. Așa se face că Firea s-a atașat ca o lipitoare și de performanța Simonei Halep și a crezut că o să-i iasă și de această dată.

N-a fost să fie. De data asta, cei 25.000 de oameni de pe Arena Națională, veniți pentru a o aplauda pe Simona Halep, i-au dat Gabrielei Firea exact ceea ce merită: o porție memorabilă de huiduieli. Și nu a fost nimic organizat, a fost un moment spontan. O reacție onestă față de tot ceea ce reprezintă acest politician: impostură, falsitate, hoție, minciună, manipulare, aroganță și prostie.

Bine ai venit în București, Gabriela Firea! Bine ai venit în acest oraș pe care nu-l cunoști și care în mandatul tău a devenit mai poluat, mai aglomerat, mai murdar, din cauza unei lipse de viziune și din cauza faptului că banii din primării sunt cheltuiți fără transparență, pe proiecte inutile, dar care să-i îmbogățească pe apropiații partidului.

Bine ai venit în București, Gabriela Firea! La revedere!

captură Facebook.com

Așa cum se vede și din filmări, Firea nu a mai știut cum să fugă mai repede de pe stadion. La fel de grăbită a fost și cu o postare „veninoasă” la adresa celor care au huiduit-o, scriind că e coada lui Soroș la mijloc.

Singurele cozi care au alimentat aceste huiduieli sunt cele la care stau bucureștenii, în trafic, ore bune, în fiecare zi, în acest oraș sufocat de o administrație proastă, care timp de 2 ani nu a făcut nimic. 0!

Pentru că și pe Facebook a fost huiduită și înjurată, Firea și-a șters pagina oficială.

Bine ai venit în București, Gabriela Firea! Bine ai venit în țara noastră!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile