Gabriela Firea îl dă în gât pe Dragnea - el ar fi pus la cale atacul violent al jandarmilor de la Protestul Diasporei

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
13
Tweet
sursă foto: libertatea.ro

Gabriela Firea apasă toate pedalele pentru a fi exclusă din partid. Nu vrea să-l părăsească de bună voie, ci în postură de victimă a tiranului Dragnea, doar așa poate ciobi într-un mod eficient piedestalul pe care s-a urcat „L I V I U”.

De aceea se vede nevoită să ne spună niște adevăruri, pe care altfel le-ar fi ținut ascunse. De exemplu, faptul că Liviu Dragnea ar fi mastermind-ul malefic care a pus la cale gazarea și bătaia protestatarilor din Piața Victoriei de către Jandarmerie. Cu toții bănuiam acest lucru, dar acum suspiciunea câștigă mai multă greutate fiind confirmată de cineva cu o funcție grea în PSD.

Aflată în direct la RTV, duminică seară Firea a declarat că președintele PSD împreună cu membri de partid foarte apropiați au pus la cale atacul violent al jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august. Având un simț dezvoltat al autovictimizării, Firea a mai afirmat că Dragnea a făcut asta doar ca să-i facă rău ei.

Dragnea a mai ieșit azi cu o valiză într-o nouă tentativă penibilă de a muta atenția de pe persoana lui pe cea a lui Iohannis. A fost întrebat și de afirmațiile Gabrielei Firea, dar le-a expediat rapid ca fiind enormități la care el nu răspunde.

Deci, așa arată partidul care e la putere, care ar trebui să ne facă viața mai bună, cu lideri care, pentru a-și rezolva disputele personale, pun jandarmii să bată oameni nevinovați și apoi plimbă vina de la unul la altul.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile