Gabriela Firea la doi ani de mandat: primarul vorbelor goale, al banilor risipiți aiurea și al minciunilor toxice

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
65
Tweet
Sursă foto: captură Facebook.com

Gabriela Firea e de doi ani primarul Bucureștiului. Doi ani în care lucrurile nu s-au schimbat în bine, dimpotrivă. În acești 2 ani, primăreasa a avut pe mână peste 2 miliarde de euro. O grămadă de bani cu care nu a reușit să facă nimic, doar să-i toace pe evenimente și pe biserici, statui și lucrui care nu se reflectă deloc în calitatea vieții bucureștenilor.

Primăria Clujului a lansat săptămâna trecută un clip cu realizările din ultimii 2 ani și ne-a făcut să ne băgăm unghia în gât că cel mai mare oraș din România s-a pricopsit cu un primar ca Firea. La Cluj chiar s-a întâmplat chestii, lucruri bune. În București avem acest spectacol trist care se numește Firea.

Dacă clipul lui Emil Boc scotea în primplan realizările și primarul nu era prezent deloc în clip, prezentarea duamnei Firea este una cât se poate de narcisistă. Firea ocupă jumătate de ecran și tot ea își recită modestele, dar grandioasele realizări.

Totul începe printr-o lamentare: că au trecut 2 ani, că 2 ani e puțin, că opoziția îi pune bețe în roate, că nu e vina ei că nimic nu merge bine în acest oraș din moment ce e primar de 2 ani, nu de 2 mandate etc. Penibil! Mai ales că în campanie promitea marea cu sarea în primele 6 luni de mandat. Mai ții minte promisiunea cu revoluția în trafic? Ce s-a ales de ea?

Apoi, bilanțul numai bilanț nu este, nu se vorbește de proiecte realizate, ci mai mult de proiecte ce urmează a fi realizate. Atunci când chiar de vorbește de proiecte finalizate, majoritatea sunt lucrări demarate în mandatul lui Oprescu, nu în al lui Firea.

Iată aproape 10 minute de vorbe goale, de gargară ieftină și minciuni toxice:

Am zis minciuni toxice, pentru că iată cum se prezenta Firea în campanie, uite ce promitea:

„În 12 luni reduc blocajele rutiere de pe marile artere și din marile intersecții. Voi pune în aplicare programul de sincronizare a semafoarelor. Și voi cupla semnalizarea electronică pentru șoferi cu un soft de navigație care optimizează traficul. Într-un an, în București, se va circula simțitor mai bine.”

Alte promisiuni din campania electorală care nu s-au materializat la 2 ani de mandat, deși erau promise în primele 15 luni de mandat:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile