Gabriela Firea, securista în ie sau primarul care-și șantajează consilierii cu dezvăluirea „iubiților” care lucrează în Primărie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
14
Tweet
Sursă foto: captură facebook.com

Ieri a fost din nou bâlci în cadrul ședinței de consiliu general, iar Gabriela Firea a fost în formă maximă și și-a arătat adevărata față: o securistă care-și șantajează consilierii cu publicarea unor liste ale rudelor și iubiților care lucrează în Primărie.

Șantajul a fost făcut public, în timpul ședinței de consiliu, pentru că Firea a fost deranjată de intervenția lui Ciprian Ciucu, consilier PNL.

De-a lungul celor 2 ani de mandat ai Gabrielei Firea, Ciucu a tot atras atenția asupra neregulilor din Primărie, dar și asupra faptului că Firea angajează în Primăria Municipiului București rude, cunoscuți și apropiați ai șoțului său, Pandele.

Firea a răbufnit:

„Voi face publică lista cu toate rudele dvs, domnule consilier general, cu prietenii colegilor dvs... Avem lista completă cu toate. Rudele, cunoștințele, prietenii, vecinii, iubiții, puncte puncte, ai celor de la PNL, PDL, acești consilieri care se opun, dar rudele și prietenii lor câștigă bani grei de la Primărie."

În primul rând, dacă Firea știa că cei de la PNL/ PDL fac angajări preferențiale, pe pile, în primărie, ar fi trebuit să reacționeze imediat, nu să facă liste pe care să le folosească pentru a-i șantaja.

În al doilea rând, reacția „duamnei” Primar este una fix securistă: am strâns informații compromițătoare despre voi și, dacă nu stați în banca voastră, le vom folosi ca să vă discredităm.

Cam asta e și definiția din DEX a șantajului.

Ciprian Ciucu a reacționat pe Facebook la acuzațiile că ar avea rude angajate în Primărie:

„Pentru conformitate: NU AM RUDE SI NU AM PRIETENI IN PRIMARIE. Nu am schelete in dulap, Firea fabrică minciuni. NU am avut niciun interes financiar in aceasta institutie vreodată! Dă pe mine fix ce face ea. Pe pagina mea am inceput sa public numele acelora care au afinitați cu cuplul Firea/Pandele, adusi deja in primarie si companii pe functii care nu ar trebui sa fie politice.”

Însă a indicat el care ar fi rudele, soțiile, prietenii PSD/ALDE/PMP din Primărie.

De asemenea, iată și un clip pentru cei care vor să se amuze de discursul bipolar al Gabrielei Firea:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile