Gabriela Firea mai primește o „palmă” de la soprana Angela Gheorghiu - „Vă folosiţi de numele unor mari personalităţi”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
185
Tweet
sursă foto: facebook.com/angelagheorghiuofficial

După ce aseară a fost huiduită pe Arena Națională, pentru că a vrut să se folosească de succesul Simonei Halep pentru a face o baie de mulțime, Firea mai primește o „palmă” și de la soprana Angela Gheorghiu.

Aceasta a scris pe contul său de Facebook că a refuzat de două ori să fie făcută cetățean de onoare de către Firea, tocmai pentru că a știut că „duamna” se va folosi de numele ei pentru a-și face imagine.

„Având o carieră mondială din anul 1990 până astăzi, sunt și eu un exemplu pentru elita și intelectualii din România ce nu se lasă instrumentalizați de dumneavoastră; da, țin să subliniez că am refuzat cheia și cetațenia de onoare a orașului București în septembrie 2017 cu ocazia concertului meu, oferit de către primăria orașului București publicului din România. Am refuzat aceste onoruri și pe data de 1 decembrie 2017, cu ocazia Zilei Naționale a României. V-am trimis chiar atunci, pe 1 decembrie 2017, un e-mail cu o scuză, crezând sincer că va urma să îmi oferiți aceste distincții doar pentru ceea ce reprezint în lumea artei internaționale și nu pentru a vă putea folosi de numele meu pentru imaginea politică a domniei voastre. Am simțit atunci că munca și notorietatea mea vor fi instrumentalizate de către dumneavoastră și de aceea am refuzat. Apoi am aflat că în aceeași zi de 1 decembrie ați oferit cheia și cetățenia de onoare a Bucureștiului acelor șase personalități românești, ce v-au răspuns afirmativ, ca la comandă. Ce au simțit oare acele 6 personalități, care au fost invitate în aceeași zi, în dimineața zilei de 1 decembrie, pentru a fi onorate, pe fugă, în locul meu, în ciuda lungilor cariere ce le-au avut, nu știu.”

Iată întreaga postare:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile