Gabriela Firea și-a anunțat demisia, pentru că PSD-ul îi pune bețe în roate

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
58
Tweet
Sursă foto: facebook.com/gabifirea

Gabriela Firea a dorit dintotdeauna binele bucureștenilor, dar au fost oameni răi care nu au lăsat-o să facă ce trebuie. Întâmplarea face că acei oameni răi nu fac parte din Statul Paralel, nu sunt plătiți de Soroș, ci fac parte chiar din partidul dumneaei: PSD.

Așa se face că au trecut 2 ani de mandat și doamna Gaby nu a făcut mai nimic pentru acest oraș... smart.

Ce s-a întâmplat: Gabriela Firea și-a anunțat demisia din toate funcțiile din partid, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD (5 martie), dacă problemele grave ale Bucureştiului nu îşi vor regăsi o rezolvare „într-un timp rezonabil”.

Face acest lucru pentru că nu-i folosesc funcţiile din PSD dacă nu reuşeşte să-i convingă pe colegii din PSD „să privească cu obiectivitate problemele Capitalei”.

Sunt primar al Capitalei de un an şi jumătate. În premieră, Bucureştiul a fost câştigat de şapte primari PSD, unul general şi şase de sectoare, şi din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit”, a declarat Firea.

Dar, mai bine, hai să vedem ce a făcut până acum doamna Firea pentru București, pentru a ne da seama de ce e capabilă pe viitor și dacă n-ar trebui să se gândească și la o demisie de la cârma Bucureștiului.

1. S-a luptat cu Balena Albastră și a învins:

2. A inaugurat o linie RATB culturală, dar pe care nu o folosește nimeni:

3. A blocat nordul Capitalei cu o bandă unică pentru RATB gândită extrem de prost:

4. A tăiat panglici la statui inutile, de milioane de euro.

5. A închis Bucureștiul pentru a evita un potop care nu a existat...

6. A dat milioane de euro din banii bucureștenilor la Catedrala Mântuirii Neamului.

Și ar mai fi muuulte astfel de „realizări”, dar ne oprim aici. Totuși, dacă și următoarea parte de mandat va fi la fel, poate doamna Firea ar trebui să-și dea de pe acum demisia din toate funcțiile politice, dar și din funcția de Primar al Bucureștiului, să arunce vina pe oamenii răi din partid și să se întoarcă la ce știa să facă ea mai bine: show.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile