Gigi Becali ar putea face 3 ani de pușcărie pentru Familia Tradițională

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
77
Tweet
Gigi Becali // sursă foto: libertatea.ro
Gigi Becali // sursă foto: libertatea.ro

Gigi Becali își cunoaște foarte bine prioritățile, chiar dacă poate nu cunoaște legea sau, mai bine zis, nu-i pasă de ea. El riscă acum 3 ani de închisoare după ce a votat la referendumul pentru Familia Tradițională, chiar dacă legea nu-i permitea. Însă, Războinicul Luminii nu putea să lase țara de izbeliște într-o „luptă” atât de importantă, „mai importantă ca Revoluția și orice din ultimii 100 de ani”.

Ca să înțelegi, lui Becali i s-a luat dreptul de vot pe o perioadă de 5 ani, după condamnările primite în 2013, potrivit Autoritatii Electorale Permanente.

„Persoanele condamnate prin hotărâre judecătorească definitivă la pierderea drepturilor electorale nu-și pot exercita dreptul de vot, pe perioada interdicției. Prin urmare, persoanele cărora le-a fost dispusă pedeapsa interzicerii exercitării dreptului de a alege sunt radiate din Registrul electoral și nu mai figurează în listele electorale permanente”, conform AEP.

Habotnicia lui Becali e atât de groasă, că nu l-a lăsat pe Gigi să nu se amestece în acest referendum. Poate-ți amintești și spectacolul pe care l-a făcut la vot, când a vrut să mai voteze o dată, mândrindu-se cu acest lucru și la TV, când a declarat cu nonțalanță: „Fac trei luni de pușcărie și votez din nou și din nou”.

Mai mult, jucătorii FCSB au fost aduși de mânuță să voteze, unii dintre ei „și-au uitat buletinul acasă” de hotărâți ce erau să salveze familia tradițională din proprie inițiativă.

Așa se face că Becali riscă până la 3 ani de închisoare pentru dragostea lui pentru Familia Tradițională.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile