#ElectricYou by glo la Electric Castle

Share
21
Tweet

Cum arată viitorul Electric Castle

Cu fiecare ediție nouă de Electric Castle, mi se pare că festivalul evolueză, că se întinde. Apar scene noi peste tot, ride-uri tari precum reverse bungee-ul de la glo, food truck-uri. Doar că anul ăsta am văzut cum arată festivalul din viitorul îndepărtat.

Mircea Pop, unul dintre cei mai talentați ilustratori din România le-a arătat unor oameni de la Electric care va fi look-ul lor suprem de festival, de-a lungul anilor, într-un moment adus de glo. Cumva, omul desena peste o poză cu tine și te transforma. În același timp, pe restul ecranelor vedeai cum se schimbă festivalul în sine, cum se duce în viitor și devine mai mult decât a fost vreodată.

Sunt sigur că va fi fix la fel de luminos și mișto, chiar și când o să ajungă la ediția din 2250.

glo prezinta Show your glow cu Mircea Pop la Electric Castle

Cum sună poezia dedicată tuturor oamenilor care au fost vreodată la Electric Castle

Festivalurile ca Electric Castle sunt unele dintre cele mai emoționante momente, pentru că nu știi niciodată la ce să te aștepți. Una dintre cele mai tari surprize de anul ăsta a fost un moment de slam poetry cu JAZZ 8 adus de cei de la glo, chiar la scena principală.

JAZZ 8 (Cosmin Dominte) e cunoscut pentru versurile sale de pe Facebook, în care ne îndeamnă să ne regândim tot ceea ce facem, să fim mai integri și să ne regăsim. Și nici de data asta nu s-a lăsat mai prejos.

Omul a apărut pe ecranul de pe scena principală, a ținut un discurs care ar fi făcut și cel mai mare hater din gașca ta de prieteni să se emoționeze și a făcut poezii din niște mesaje lăsate de oamenii de la festival pe panoul glo. Au ieșit atât de amuzante, că n-ai cum să zici că tinerii de la festival nu sunt unii dintre cei mai creativi din România.

Slam Poetry day with Jazz 8 la Electric Castle

La Electric Castle s-a pictat cu lumină la scena mare

Anul ăsta, Castelul din Bonțida a fost mai electrizant ca niciodată, pentru că coregrafa Judith State a pictat cu lumină într-un moment inedit adus de cei de la glo.

Așteptam între două trupe când, deodată, s-a aprins ecranul și a apărut femeia asta care dansa ca și cum era de pe altă lume. Era genul ăla de dans care pur și simplu te făcea să vibrezi, să râzi și să plângi odată cu ea. În toate mișcările ei, ne îndemna să ridicăm lanternele de la mobile și să serbăm împreună cu ea.

Partea tare e că nu era singură acolo. Am văzut pe ecrane și tot felul de oameni care s-au distrat la Electric Castle pictând cu lumină la lounge-ul glo. Mi se pare mereu mișto când văd cum festivalul îi serbează pe scena mare fix pe cei care-l fac, fanii muzicii adevărate care vin să ilumineze festivalul cu prezența lor.

glo prezinta Lightpainting Day cu Judith State la Electric Castle

Glo și Haddaway au adus What is Love din anii ‘90 până în viitor

Joia asta, anii ‘90 au lovit în forță la Electric Castle într-o apariție surpriză a lui Haddaway, chiar în față la main stage, în cadrul momentului Back to the Future powered by glo.

În pauza dintre headlinerii zilei, s-au aprins deodată luminile la scena principală și o voce a anunțat că urmează să fim aduși înapoi în viitor. Nu știam exact ce se întâmplă, dar în momentul în care ne-a spus să ne uităm în spate, am rămas blocat, era chiar Haddaway.

Cu lumini pe el, omul avansa prin mulțime și cânta versurile hitului cu care am crescut cu toții, „What is Love”. Practic, unul dintre cele mai mari staruri ale anilor ‘90 a venit și a făcut baie de mulțime atât cu fanii care au dansat pe muzica lui toată tinerețea cât și cu cei care au aflat de hitul său din petreceri retro. Cumva a fost ca și cum ai adus un concert întreg din anii ‘90 la calitatea din viitor.

glo prezinta Back to the Future cu HADDAWAY la Electric Castle

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

glo electric castle Haddaway festival
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde