Horia Brenciu te învață cum să fii cel mai șmecher cocalar: te plimbi cu mașina prin parcul Drumul Taberei

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
414
Tweet
sursă foto: captură video

Da, ai citit bine. Nu e nicio parodie și nicio caterincă. Brenciu le-a arătat românilor că e cocalarul suprem.

Îi știi pe ăia care merg cu Tuaregul pe plajă, ca să-și facă poze pe mașină? Sunt mici copii pe lângă Brenciu, care s-a plimbat cu mașina pe aleile parcului Drumul Taberei.

Ce să faci, boss, așa e când ești vedetă, nu te mai cobori la nivelul pulimii, să mergi pe jos prin parc. Că doar nu degeaba ți-ai luat Porsche.

Uite-l aici, făcând slalom printre copii și săracii pentru care a cântat în Parcul Drumul Taberei:

În halul ăsta am ajuns. Vedetele din România pur și simplu cred că pentru ele există alte reguli, alte legi. La sfârșitul săptămânii trecute l-am avut și pe Ilie Năstase, beat mort la volan, apoi călare pe scuter pe contrasens, și toate vedetuțele de mucava și trompetele partidelor de care e apropiat Năstase l-au spălat în public, susținând că pentru „valori naționale” ca Năstase ar trebui făcute legi speciale.

De aia suntem cum suntem. Ne revoltăm, pe bună dreptate, când un șofer care stătea cu ochii în telefon, pe Facebook, cauzează un accident cu victime multiple, dar găsim scuze pentru „valorile” prinse bete moarte la volan.

Oare poliția își va face datoria și o să se autosesizeze în cazul lui Brenciu? Dacă nu, să nu ne mai mirăm când vedem cocalari care circulă pe trotuare, care depășesc coloana de mașini pe contrasens etc.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile