Instagram-ul va șterge toate like-urile plătite primite, cât și followerii falși

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
64
Tweet
Foto ilustrativ

Instagram vrea să aibă un conținut cât mai clean, așa că s-a pus pe treabă - are de gând să șteargă toate like-urile plătite pe care le-ai primit, followerii falși, cât și comentariile date de boți.

Practic, toți influencerii sau persoanele care au apelat la servicii externe pentru a-și mări comunitatea vor rămâne fără cele de mai sus, deoarece au încălcat noile reguli din Community Guidelines and Terms of Use.

Instagram a dezvăluit că a creat unelte performante de moderare pentru a descoperi imediat conturile care folosesc servicii externe și, cu ajutorul acestora, va înlătura imediat like-urile, followerii și comentariile care nu sunt pe bune.

Conturile identificate că folosesc aplicații terțe pentru a-și crește popularitatea vor fi anunțate că au avut parte de acest "tratament special".

Instagram

De asemenea, utilizatorii aflați în astfel de situații sunt sfătuiți să-și schimbe parola, astfel încât să se asigure că aplicațiile terțe nu le-au compromis securitatea contului.

Instagram a devenit încet, încet noul Facebook, iar influencerii cresc cu ajutorul aplicației, astfel încât să ajungă la branduri și să facă profit de pe urma acestora. Brandurile, la rândul lor, se folosesc de influenceri pentru a vinde și uite așa treaba merge bine.

Insta

Practic, toată treaba asta se întâmplă pentru că Instagram dorește să-și protejeze integritatea business-ului de ad-uri pe care-l are. Iar dacă este să ne luăm după ultimele comunicate lansate de Insta, platforma va continua lupta împotriva activităților false și pe viitor, folosind și altfel de metode. Rămâne să vedem ce va urma.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile