Iohannis îi arată lui Firea cum se face - a tăiat Bucureștiul în două cu bicicleta

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
1.2K
Tweet
sursă foto: Libertatea.ro

După ce Iohannis s-a plimbat cu bicicleta prin partea de nord a Bucureștiului și s-a plâns de traficul infernal din capitală, a urmat o explozie de popularitate manifestată mai ales pe Facebook, care probabil că a zguduit un pic sondajele și tronul Gabrielei Firea.

sursă foto: Libertatea.ro

Astăzi, Iohannis a repetat figura. De această dată a tăiat Bucureștiul în două și s-a deplasat pe biclă de la reședința oficială, Vila Lac 2 (Primăverii), până la Cotroceni.

sursă foto: Libertatea.ro

Din nou, imaginile cu președintele României pedalând prin București s-au viralizat.

De fapt, așa ar trebui să se deplaseze prin oraș mai ales primarul, nu neapărat președintele. Însă, probabil că Gabriela Firea se plimbă cu bicicleta doar prin curtea din Voluntari.

Ieri, Firea spunea că apreciază că Iohannis foloseşte bicicleta și că speră că nu doar în scopul de a se întâlni cu presa la Arcul de Triumf. Apoi ea a mai adăugat: „pentru că şi eu, şi familia mea folosim bicicleta”.

Iohannis i-a arătat că folosește bicicleta și pentru a se duce la muncă. Deci, mingea e în curtea Gabrielei Firea și așteptăm să o vedem și pe ea mergând cu bicicleta prin traficul din București... dacă are curaj.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile