Jandarmeria încă se amuză de violențele din 10 august și vrea să râdem cu toții

Share
17
Tweet
Jandarm schimbând o roată în Bacău Foto: facebook.com/jand.romana

Au trecut mai bine de două luni de când jandarmii s-au distrat lovind, gazând și împușcând cu gloanțe de cauciuc protestatari pașnici în Piața Victoriei, dar încă le vine să râdă când își amintesc de seara aia.

Omul angajat să spele imaginea Jandarmeriei Române, o misiune imposibilă din start, nu face altceva decât să înrăutățească situația. Responsabilul ei cu Social Media a primit niște poze din Bacău cu un grup de jandarmi care s-au oprit pe stradă să schimbe roata unei mașini, la rugămintea șoferiței.

În mod normal ar trebui să facă asta fără să se laude pe Facebook, să-i ajute pe cetățeni din pură datorie, nu ca să convingă Internetul că ei de fapt sunt tipii buni. Dar, mă rog, trebuie să aibă și ei ce posta pe pagina de FB, că altfel nici măcar note de 1 nu mai primesc.

Bun, au făcut o faptă bună și au vrut să aflăm cu toții treaba asta. Doar că deșteptul care a postat galeria foto nu s-a putut abține și s-a apucat să bată apropouri forțate, de prost gust, la violențele jandarmilor de la mitingul Diasporei. A readus în atenția publicului fix evenimentul de care ei speră să uităm, ironizând victimele tunurilor cu apă și ale gazelor în care Jandarmeria a înecat toată Piața Victoriei pe 10 august. Citește și tu descrierea:

Hahaha, te-ai prins? Au intervenit folosind forța. Au „umflat” roata de rezervă. Au „forțat” prizoanele. Ce ingenios, ce imagini funny ne trezesc în minte cuvintele astea, imagini cu cetățeni nevinovați plini de sânge și arși pe piele. Ce caterincă a fost seara aia pentru Jandarmeria Română... S-au distrat băieții și încă se mai distrează de fiecare dată când își amintesc.

Lăsând deoparte glumele nesărate, oricine a postat mizeria asta pe pagina oficială a Jandarmeriei ar trebui fie să-și ceară scuze public, fie să demisioneze. De preferat, ambele.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile