Jandarmeria Română face glumițe obosite cu cireșe pe Facebook

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: captură Facebook.com

S-a umplut internetul de glume obosite cu cireșe, că-s așa de scumpe că românul de rând mai trebuie să saliveze o lună până să-și poată permite un kg.

Mai multe branduri au încercat să pară amuzante și au postat tot felul de prostioare cu cireșe. Ce-i drept, au avut priză la public, că doar și Dan Negru are priză la public.

Și, cum stăteau oamenii de la Jandarmeria Română și răsfoiau Facebook-ul să vadă cine-i mai înjură, ca să le aplice o sancțiune contravențională, au venit cu ideea să facă și ei o glumiță cu cireșe. Ca și când pentru asta ar fi plătiți din bani publici, ca să fie amuzanți.

O să o spun de acum, aș fi preferat ca suma dată pentru realizarea clipului, mică sau mare, să fi fost folosită în cu totul alte scopuri. De exemplu, pentru teste psihologice pentru jandarmii care asigură ordinea publică la proteste.

Faptul că cireșele costă atât de mult în această perioadă este o hoție pe față, o speculă de cea mai joasă speță, iar Jandarmeria Română se amuză de acest lucru, în loc, să zicem, să condamne toată treaba. Sau să „tacă din gură” și să-și vadă de treabă, pentru că nu avem nevoie ca Jandarmeria Română să fie mai amuzantă, ci mai puțin politizată, mai civilizată, mai bine pregătită, mai puțin agresivă etc.

Da-i play și vezi cum Jandarmeria Română face mișto de tine, că nu-ți permiți să cumperi cireșe, săracule!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile