Descarcă-ți pe telefon jocurile astea și o să supraviețuiești vizitelor la neamuri de Crăciun

Share
Tweet
Foto: play.google.com, youtube.com

N-o fi politicos să butonezi telefonul când ești la masă, dar... Ești om în toată firea, faci ce vrei. Când neamurile încep să te scoată din sărite, când începi să urăști sărbătorile, inspiră adânc și downloadează-ți pe telefon următoarele app-uri ca să redevii zen:

Christmas Rope Hero 2017

Foto: play.google.com

Jocul ăsta e fix, fix GTA în varianta sărbătorilor de iarnă. Personajul tău e un tip costumat în Moș Crăciun care trebuie să îndeplinească diverse misiuni pentru vecinii din sat. Misiuni sângeroase și explozive, bineînțeles. Poți fura mașini, condue tancuri, trage cu bazooka și multe, multe altele.

Fizica „ragdoll” (păpușă de cârpă) face ca animația pietonilor să fie super-realistă când îi lovești/dărâmi/arunci în aer. „Christmas Rope Hero 2017” e disponibil pentru telefoanele cu sistem Android.

Hill Climb Racing 2

Foto: play.google.com

Alege-ți vehiculul (motocicletă, tanc, sanie trasă de reni etc.), apoi traseul (mină de aur, drum de țară, munți îmbrăcați în zăpadă etc.), după care ești gata să pornești într-o aventură distractivă. „Hill Climb Racing 2” te provoacă să încaleci tot felul de obstacole absurde, cu un rezervor de combustibil limitat, și să vezi cât de departe poți ajunge. Punctele pe care le strângi de-a lungul călătoriei te ajută să deblochezi noi mașini și peisaje. Poți downloada jocul pe Android sau iOS.

Santa Runner: Xmas Subway Surfer

Foto: play.google.com

Ții minte „Temple Run”? Ăsta-i același tip de joc, doar că trebuie să-l faci pe Moș Crăciun să fugă pe șinele de metrou. Drumul e presărat cu monede strălucitoare care adesea te ademenesc în capcane, plus multe alte obstacole care-ți cer reflexe bune să le fentezi. „Santa Runner: Xmas Subway Surfer” e un joc simplu și distractiv, dar creează dependență. Îl poți downloada pentru Android sau iOS.

Battle of Santa

Foto: play.google.com

Mai ții minte „Super Mario Bros.”? Bineînțeles că da. „Battle of Santa” e o versiune modernă a jocului, în care instalatorul italian Mario e înlocuit cu Moș Crăciun. Grafica e infinit mai bună, dar gameplay-ul e același cu care suntem obișnuiți din anii ’90. Dacă ai chef de-o doză de nostalgie, poți descărca „Battle of Santa” pentru Android.

ElfYourself

Foto: play.google.com

App-ul ăsta îți cere un selfie ca să-ți pună fața pe corpul unui elf. Faci așa cu mai multe persoane (rude, prieteni, animalul de companie etc.) și-ți formezi o gașcă virtuală de elfi dansatori. E o idee ridicolă și puerilă, tocmai de-aia n-are cum să nu te amuze.

Faza cea mai tare e că ElfYourself folosește și Realitate Augmentată, tehnologie cu care poți proiecta personajele pe un cadru real (camera în care te afli, curtea din spatele casei, oriunde). Înregistrezi rezultatul și-l dai mai departe prietenilor, dacă ți se pare că a ieșit ceva caterincă. App-ul e disponibil și pentru Android, și pentru iOS.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile