Judecătorul Cristi Dănileț, delir pe Facebook ce te va face să te gândești de două ori înainte să te injectezi cu marihuana la Untold

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
44
Tweet

Îți plac drogurile? Te pregătești să te injectezi cu drogul marihuana la Untold? Ai grijă mare! Dănileț îți transmite că-ți va f*te viața mai ceva ca un trip nașpa pe o doză prea mare de LSD.

„Avem paznici, polițiști, jandarmi care sunt pregătiți să te descopere. Avem colaboratori și informatori printre cei care participă la astfel de evenimente. Avem câini dresați să identifice substanțe nelegale. Avem forțe speciale și magistrați specializați în astfel de cauze”, te avertizează Dănileț, luptătorul anticorupție, dar mai nou și antidrog.

Dănileț se laudă că în România există un aparat bine pus la punct care să te bage în paranoia chiar dacă te pregătești să aprinzi un cui în Olanda.

Pe Dănileț îl doare la dava dacă ești doar consumator. O să-ți f*tă viața și ție, pentru că lui îi pasă de lege și mai puțin de viața ta. Ce, legea nu e bună? Îl doare la șliț, că nu el o face, el doar o aplică. Ne-am înțeles, da?

„Așadar, ascultă pe cineva care soluționează anual zeci de cazuri cu tineri prinși cu droguri și etnobotanice asupra lor, în mașină ori în casă, chiar dacă sunt pentru consum propriu: eu zic că la festivaluri de acest gen e mai bine să asculți muzică, să te distrezi cu prietenii și să ajungi cu bine acasă, iar la anul să o iei de la capăt. Bucură-te că nu ne vom vedea și nu îți face tu griji pentru mine, căci sigur nu voi rămâne șomer! Dar dacă vrei să riști a nu-ți mai vedea câțiva ani părinții, iubitul/-a și prietenii, doar gândește-te la faptul că eu și colegii mei avem un job pe care ni-l vom face indiferent al cui ești, ce vârstă ai și cât vei plânge în fața noastră! Noi nu iertăm, căci nu suntem preoți...

Dănileț pare liceanul ăla care nu era chemat în pauză să tragă și el două fumuri dintr-un cui, pentru că nu era destul de cool, iar acum se răzbună pe toți cei care vor să fumeze o „țigară artizanală cu resturi organice de culoare verde”.

Lui Dănileț nu-i pasă de studiile care arată că nu legea dură dă rezultate în a subția consumul de droguri tari și periculoase, ci dezincriminarea consumului și consilierea consumatorilor. El pur și simplu vrea să te ardă memorabil și iremediabil dacă te prinde cu un pai.

Mai mult, după shit storm-ul de la el de pe wall, Dănileț postează și acest clip, cu mesajul: „Când mergeți la Electric Castle sau la Untold ar fi bine să nu fiți oi, ci să fiți O.I.”

Îți dai seama pe câți i-a convertit și convins să nu-și mai injecteze drogul marihuana cu această atitudine constructivă?

Dar ce să faci, așa o fi când te împiedici de un pahar de țuică și îți pică tastatura în mâini.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

cristi dănileț droguri marijuana pastile ecstasy untold electric castle
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde