Kanye West lovește din nou: ce a mai spus rapperul în ultimul interviu despre Donald Trump

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
”YEEZUS”

Poate cineva să îl ajute pe Kanye West, vă rog?

Dacă în ultima apariție televizată Kanye uimea o țară (lume?) întreagă, spunând că „sclavia este o alegere” și afirmând în repetate rânduri că îl susține pe Donald Trump - în ciuda rasismului ce-l caracterizează pe cel din urmă -, iată că acum rapperul îi scuză comportamenul misogin, sexual predator-like, al președintelui american.

Invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Kanye a fost întrebat cum s-a simțit atunci când Kim, soția sa, a fost singură în vizită la Casa Albă. Dat fiind trecutul cel puțin dubios al lui Donald Trump, faimos pentru afirmații precum „grab them by the pussy” sau „you gotta treat them (women) like shit”, era de așteptat ca West să fie cel puțin îngrijorat de tratamentul pe care Trump i l-ar fi putut oferi lui Kim. Asta pentru că, să nu uităm, Trump este de asemenea acuzat de 20 de femei pentru hărțuire sexuală. Eu una nu m-aș simți în siguranță, but that's just me.

Cu toate astea, Kanye a rămas ferm pe poziții, declarând că „am devenit prea protectivi în societatea actuală” și că „ne ferim constant să nu cumva să rănim pe cineva”. Continuându-și ideea, el a mai spus că Trump e „a player”, insinuând astfel că întreg comportamentul său este unul ludic, nicidecum agresiv sau nepotrivit. Umm, ok. Pare că cineva a luat-o iar pe câmpii și a vrut să facă spectacol la TV - e ok, și noi am fi luat-o razna dacă Astroworld ne-ar fi zdrobit șansele la albumul anului.

Pe lângă acest claim deja controversat, de genul „eh, așa sunt băieții”, el chiar a propus o soluție la ceea ce se întâmplă în State, și anume să lăsăm dragostea să cucerească frica. Ah, dragostea. Dragostea ne va aduce pe toți mai aproape și ne va rezolva toate problmele. Veșnica dragoste. Din păcate, însă, el nu a avut un răspuns la fel de „vehement” atunci când a fost întrebat de politica lui Trump de separare a familiilor de imigranți la graniță și dacă crede ca lui Trump îi pasă de oameni, în general, ci a privit îndelung în gol - probabil realizând cam cât de penibil a fost în ultimele minute și neștiind cum să se mai scuze (cine se scuză, se acuză, am i right?). Overall, un alt interviu halucinant și problematic în care Kanye dovedește că are, într-adevăr, nevoie de ajutor.

Urmărește mai jos secvențele din emisiune și încearcă ca data viitoare când Kanye mai predică ceva deep și emotional, să nu te mai lași păcălit până la lacrimi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile