Kevin Hart nu va mai prezenta Gala Oscar, din cauza unor tweet-uri homofobe de care uitase complet

Share
19
Tweet
Kevin Hart la „Jimmy Kimmel Live” Foto: Screenshot youtu.be/Qesuc8orTUY

Mare grijă ce postezi pe net, că într-o bună zi trecutul te poate prinde din urmă să-ți saboteze o oportunitate unică în viață. Așa cum a pățit Kevin Hart.

Marți se anunțase oficialprezentatorul celei de-a 91-a ediții a Galei Oscar va fi Kevin Hart. Comediantul urma să urce pe scenă în februarie 2019, să distreze întreaga planetă în timpul celui mai așteptat eveniment din showbiz. Actorul era extaziat, recunoscând că e un vis îndeplinit: „Sunt pur și simplu uimit, pentru că ăsta a fost un obiectiv al meu de multă vreme încoace”. Până la urmă, nu va mai avea parte de asta.

Anunțul i-a făcut pe unii internauți să sape prin profilul de Twitter al lui Kevin Hart, unde au descoperit niște mesaje homofobe datând din perioada 2009-2011. Uite câteva exemple sugestive:

1) „Yo, dacă fiul meu vine acasă & încearcă să se joace cu casa de păpuși a fiicei mele, o s-o rup în capul lui & o să spun cu vocea mea <<oprește-te, că-i gay>>”

Foto: Twitter

2) „De ce arată poza de profil a lui @DamienDW ca un billboard gay pe tema SIDA...... Booom, sunt pe val în seara asta”

Foto: Twitter

3) „De ce are @wayne215 așa multe poze cu mine în telefon!!! Ce, ești vreun fel de POPONAR UMFLAT care pozează toată ziua bărbați negri mici?”

Foto: Twitter

După cum îți poți imagina, Internetul i-a sărit în cap odată ce tweet-urile astea au revăzut lumina zilei. Ca să pună capăt conflictului cât mai repede, comediantul și-a cerut scuze pentru tot și a anunțat că va refuza oferta de a prezenta următoarea Gală Oscar:

Am luat decizia să renunț la găzduirea Oscarurilor de anul ăsta.... asta pentru că nu vreau să distrag atenția nimănui într-o noapte care ar trebui sărbătorită de așa mulți artiști incredibil de talentați. Cer sincere scuze comunității LGBTQ pentru cuvintele mele insensibile din trecut”.

Majoritatea celor care i-au comentat la postare sunt dezamăgiți. Nu de mesajele lui homofobe, ci de faptul că s-a lăsat intimidat de comunitatea LGBTQ și că a renunțat la propriul vis din cauza ei. „Deci i-ai lăsat să te hărțuiască? Ok”, „Continuă să-ți faci glumele și fii tu însuți! Tweet-ul ăla a fost, când, acum 8 ani! PE BUNE!”, „Nu-ți cere scuze pentru nimic. E comedie, frate, poți să spui orice vrei și, dacă lor nu li se pare amuzant , atunci nu trebuie să râdă și nu trebuie să vorbească despre asta. Oamenii sunt mult prea nerăbdători să se enerveze pe câte ceva..” – sunt câteva dintre mesajele de susținere venite din partea fanilor lui Hart.

Kevin Hart Foto: Flickr/celebrityabc | flickr.com/photos/celebrityabc/21133795823

Situația e asemănătoare cu scandalul în care a fost implicat lunile trecute James Gunn, regizorul filmelor „Gardienii Galaxiei”. Când au reînceput să circule pe Twitter niște postări vechi ale lui, niște glume proaste despre viol și pedofilie, Disney a făcut spume și l-a concediat în secunda doi. Asta deși era vorba despre simple glumițe pe care Gunn recunoaște că le făcuse doar ca să atragă atenția, fiind tânăr și prost. Atât fanii, cât și Gardienii din distribuție au implorat conducerea Disney să-l reangajeze pe regizor, dar decizia studioului a rămas definitivă.

Tu ce zici, a procedat corect Hart renunțând complet la Gala Oscar? Ar fi fost de ajuns să-și ceară scuze, apoi să prezinte oricum evenimentul? Sau n-ar fi trebuit nici măcar să-și ceară scuze?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile