Lady Gaga a realizat un pictorial pentru Variety, iar internetul spune că a copiat-o pe Ariana Grande

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
Tweet
Gaga

Lady Gaga a fost aleasă pentru a fi pe coperta celui mai recent număr din Variety, așa că artista a realizat un pictorial inedit, în care face acrobații cu ajutorul unui scăunel înalt de bar.

Ședința foto a avut loc la casa ei din Malibu, fix înainte să fie nevoită să evacueze reședința, din cauza celor două incendii de vegetație care au provocat distrugeri importante în sudul Californiei.

În imagini, Gaga poartă o cămașă bărbătească pe care a primit-o de la "Jackson Maine", personajul jucat de Bradley Cooper în filmul A Star Is Born.

În interviul oferit publicației, cântăreața mărturisește că a păstrat suvenire din film - caietul ei de cântece, o sticlă de Mr. Bubble, dar și un tricou purtat de Jackson, pe care speră să-l împartă cu copilul ei, în viitor.

Pictorialul a fost unul alb negru, realizat de Art Streiber; o putem vedea pe Gaga-acrobată, în timp ce face diferite mișcări cu trupul ei, folosindu-se de acel scăunel de bar.

Internetul a fost vigilent și de data asta și nu a stat la discuții - oamenii au început să spună cum fotografiile seamănă foarte tare cu imaginea de pe albumul My Everything, lansat de Ariana Grande, în 2014.

La acea vreme, modul absurd în care Ariana a reușit să stea pe acel scaun a stârnit foarte multe controverse, deoarece fanii au spus că o astfel de poziție este imposibilă, fără ajutorul Photoshop-ului. În cele din urmă, toate comentariile s-au transformat într-un challenge în care utilizatorii au încercat să recreeze poziția.

Tu ce zici - s-a inspirat Gaga de la Ariana?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile