Lana Del Rey, speriată de un fenomen de pe cer - „Dacă asta nu-i o rachetă a lui Elon Musk, jur că o să sar în ocean”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: captură video

SpaceX a lansat racheta Falcon 9 de la baza Vandenberg din California şi a produs un fenomen tare ciudat pe cerul de deasupra Americii. Cei care nu știau de lansarea SpaceX și-au imaginat tot felul de lucruri, că vin extratereștrii, apocalipsa, bomba nucleară a nord coreenilor etc.

Pe rețelele de socializare au fost publicate numeroase fotografii și filmări, iar Lana Del Rey s-a numărat printre cei care s-au minunat de ce au văzut. Ea a postat o filmare cu fenomenul declanșat de racheta SpaceX și a scris:

„Dacă asta nu-i una dintre rachetele lui Elon Musk, jur că eu mă arunc în ocean.”

Lansarea rachetei a avut loc la ora 17:27, vineri, iar scopul misiunii a fost de a trimite zece sateliţi pe orbita joasă a Pământului, pentru compania Iridium Satellite Communications.

Fondatorul companiei, Elon Musk, a răspuns reacţiilor printr-o înregistrare video cu racheta lansată şi un mesaj prin care făcea mișto de mirarea oamenilor: „OZN nuclear extraterestru din Coreea de Nord”.

În spațiu nu există o presiune a aerului, astfel încât efectul de expansiune cauzat de vârful rachetei este foarte mare, lăsând în urma lui o dâră de vapori de apă foarte lungă și cu o formă ovală. Fenomenul este luminos, pentru că vaporii de apă sunt luminați de razele solare care vin de sub linia orizontului. Cam asta ar fi explicația fenomenului.

Este ce-a de-a 18-a lansare SpaceX de anul acesta, iar astfel de fenomene vor deveni din ce în ce mai dese nu doar pe cerul american.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile