Să vărsăm o lacrimă pentru Liviu Dragnea, cel mai persecutat om din România

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
962
Tweet
Sursă foto: captură YouTube.com

Dacă te uiți în gura lui Liviu Dragnea, îți vine să verși o lacrimă. Nu din cauza condiției în care se află dantura liderului PSD, ci datorită lamentărilor pe care acesta le lansează constant când se simte vulnerabil.

Poate mai ții minte când se plângea la televizor că ar fi fost ținta unui asasinat, că Statul Paralel vrea să-l distrugă pe nedrept, că oamenii răi (Kovesi, Iohannis, Soroș) vor să-i mănânce ficații.

Acum, după ce Senatul și-a dat ok-ul pentru o lege care spune că cei condamnați la pedepse mai mici de 5 ani, pentru infracțiuni care nu sunt violente, pot să execute pedeapsa acasă, la domiciliu, fără brățară electronică, un reporter l-a întrebat evidentul: dacă nu cumva legea asta ar fi croită special pentru el. Dragnea s-a pierdut cu cumpătul și a început din nou să se lamenteze agresiv: spuneți-i lui Iohannis să dea o lege să mă împuște...

„Nu e chiar așa de simplu, domnule Dragnea, pentru că legile le dau cei din partidul dumneavoastră”, ar fi trebuit să-i spună cineva de acolo, în timp ce-i întindea un pachețel de șervețele.

Așa cum se prezintă, Dragnea pare cel mai persecutat om din România, el este cinstit și nu vrea decât să facă bine, dar nu e lăsat de forțe malefice și răuvoitoare.

Atât de cinstit este că din salariul său de bugetar a reușit să-și construiască un palat, iar dacă la recurs va fi condamnat la cei 3 ani și 6 luni de închisoare pe care i-a primit în primă instanță, cu această nouă lege și-ar putea executa sentința în mica fortăreață care arată astfel și de unde nu-i lipsește nimic.

Să vărsăm, deci, o lacrimă pentru Liviu Dragnea cel Cinstit și Persecutat.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile