Metroul din București va circula și mai greu și va fi și mai aglomerat în perioada 31 august - 3 septembrie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
29
Tweet
sursă foto: libertatea.ro

Ți se părea că metroul din București e aglomerat? Stai să vezi ce va fi în intervalul 31 august - 3 septembrie, când Metrorex a anunțat lucrări de modernizare şi înlocuire a macazelor pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera).

De asemenea, dacă lucrezi în Pipera și folosești metroul ca mijloc de transport, ia în calcul că vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur), vor coborî în staţia Aurel Vlaicu şi, de pe acelaşi peron, vor lua un alt tren de la aceeaşi linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei.

De asemenea, în perioada lucrărilor circulaţia trenurilor se va desfășura astfel: la orele de trafic, intervalul de circulaţie pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu - Berceni va fi de 5-6 minute, respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera - Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 10 minute la orele de trafic şi de 16 minute în restul zilei.

În perioada 1 - 2 septembrie (sâmbătă şi duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în staţia Aviatorilor şi vor lua un alt tren de la aceeaşi linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni - Aviatorilor - Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute, iar pe distanţa Aviatorilor - Pipera - Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Așadar, iată cam ce ne așteaptă... măcar de ar baga și Metrorex aer condiționat în vagoane:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile