Mănânci avocado timp de o jumătate de an și ești plătit pentru asta

Share
Tweet
avocado Foto: flickr

Azi îți propun să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi să stai pe o canapea, să mănânci avocado și să primești bani pentru asta?

O să spui că e o glumă, însă universitățile americane caută 250 de voluntari care vor să mănânce avocado în fiecare zi timp de o jumătate de an. Cercetătorii doresc să vadă dacă produsul poate ajuta la pierderea în greutate.

Universitatea Loma Linda, Universitatea de Stat Penn, Universitatea Tufts și Universitatea California, Los Angeles - acestea sunt universitățile care participă la un experiment special.

Cercetătorii vor să vadă dacă avocado ajută la pierderea unor kilograme în plus. Cei care participă la experiment vor primi 300 de dolari și, desigur, livrarea gratuită de avocado. Cu toate acestea, există mai multe condiții.

Persoanele care doresc să participe la studiu trebuie să locuiască în Statele Unite, în apropiere de California. Fiecare participant trebuie să aibă peste 25 de ani și să fie pregătit să mănânce un avocado pe zi. Există și cerințe privind dimensiunile: circumferința taliei unui bărbat trebuie să fie de cel puțin 102 centimetri, iar femeile trebuie să aibă cel puțin 89 centimetri.

“Din moment ce avocado conţine cele mai multe grăsimi dintre toate fructele, ar părea ilogic să ne imaginăm că ar putea ajuta lumea să dea jos grăsimea abdominală.”, au spus cei de la Loma Linda University.

Este cunoscut faptul că avocado are o serie de proprietăți pentru sănătate, iar ceva imi spune că femeile vor sta la coadă pentru „job-ul” ăsta.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile